Ειδήσεις
Tags |

Ομορφη χριστουγεννιάτικη γιορτή στον Α΄ Βρεφονηπιακό Σταθμό του Δήμου Τρικκαίων


Μια όμορφη και «ζεστή» χριστουγεννιάτικη γιορτή πραγματοποιήθηκε στον Α Βρεφονηπιακό Σταθμό του Δήμου Τρικκαίων, με έμφαση στη χαρά των νηπίων και στο κεντρικό θέμα του φετινού Μύλου των Ξωτικών.
Το απόγευμα της Πέμπτης 21 Δεκεμβρίου 2023 από νωρίς είχαν γίνει ετοιμασίες και η έμπνευση από τον Μικρό Πρίγκηπα περιλάμβανε πλήθος δράσεων:
Τα παιδιά χόρεψαν τραγούδησαν και ένωσαν τις φωνές υπό την καθοδήγηση και την κιθάρα του μουσικού του ΚΔΑΠ Ομόνοια .ΟΙ σπουδάστριες του ΙΕΚ Τρικάλων πλαισίωναν τον χώρο φορώντας στολές από το θεατρικό εργαστήρι του Μύλου Ματσόπουλου ντυμένες νεράιδες, πριγκίπισσες, λουλούδια και φιγούρες των Χριστουγέννων. Δύο αρκούδες Μασκότ και ένας τεράστιος χιονάνθρωπος φωτογραφίζονταν με τα παιδιά, στα οποία δεν ξέχασε ο Αγιος Βασίλης στο τέλος της βραδιάς να φέρει δώρα και λιχουδιές. Οι γονείς με την καθοδήγηση των παιδαγωγών αλλά και με τη βοήθεια των παιδιών τους κατασκεύασαν δώρα για τα Χριστούγεννα. Μέχρι αργά το βράδυ μικροί και μεγάλοι απόλαυσαν τη μουσική και τον γεμάτο με γλυκά μπουφέ στον αύλειο χώρο του σταθμού.

Η υπεύθυνη του Σταθμού κ. Βάσω Αλεξίου ευχαρίστησε τον Δήμο Τρικκαίων, στο πρόσωπο του παρόντος αντιδημάρχου Κοινωνικής Μέριμνας Παναγιώτη Ντιντή, αλλά και κάθε έναν και κάθε μία που συνέβαλαν στην πραγματοποίηση της γιορτής. Ο κ. Ντιντής με τη σειρά του τόνισε την αναγκαιότητα και τη χρησιμότητα των παιδικών σταθμών, καθώς και το πως τέτοιες εκδηλώσεις ομορφαίνουν και ζεσταίνουν τις καρδιές μικρών και μεγάλων.

Από το γραφείο Τύπου

Προηγούμενο άρθρο Κάλαντα από το Μουσικό Σχολείο Τρικάλων στον Δήμαρχο Τρικκαίων
Επόμενο άρθρο Μελωδικά κάλαντα από τη ΣΜΥ στον Δήμαρχο Τρικκαίων