ΟΛΟΚΛΗΡΩΘΗΚΕ Η ΝΕΑ ΦΑΣΗ ΤΟΥ ΔΙΑΓΩΝΙΣΜΟΥ ΤΟΥ ΔΗΜΟΥ ΤΡΙΚΚΑΙΩΝ


Ολοκληρώθηκε η νέα φάση του διαγωνισμού ανακύκλωσης του Δήμου Τρικκαίων χθες το πρωί στην αίθουσα του Δημοτικού Συμβουλίου Τρικάλων με τα παιδιά να παίρνουν τα κουπόνια με τα οποία τη Δευτέρα θα παραλάβουν τα ποδήλατα μπροστά από το Δημαρχείο.
Ο Δήμαρχος Τρικκαίων Χρήστος Λάππας, ο Πρόεδρος του Δημοτικού Συμβουλίου Θανάσης Βαβύλης, ο Αντιδήμαρχος Καθημερινότητας Θεόδωρος Σπανός και ο δημοτικός σύμβουλος Κώστας Πατέρας μίλησαν στα παιδιά για το ρόλο της ανακύκλωσης, την εξοικονόμηση ενέργειας και την προστασία του περιβάλλοντος, ενώ τα παιδιά εδειξαν ότι γνωρίζουν τι σημαίνει ανακύκλωση. Οι 11 πρώτες θέσεις είναι:
Στην πρώτη θέση είναι ο Κων/νος Μπλιούκας- Σεριστατίδης με 7.366 μπουκάλια και ακολουθεί ο Χαρίλαος Μπουραζάνας με 5.596, ο οποίος είναι και ο μικρότερος σε ηλικία. Στην τρίτη θέση είναι η Γεωργία Στραγάλη 4.907 και ακολουθούν Ελένη Κούτσια 4.400, Κω/νος Ντάτσιος 3.838, Παναγιώτης Βουτσελάς 3.634, Αθηνά Αλεξίου 3.372, Έμη Τραγάνη 3.287, Μαριτίνα Μίγκα 2.943, Σταύρος Γκέκας 1.738 και Ευθυμία Αυγέλη 1.385.

Προηγούμενο άρθρο Αμαλία Ηλιάδη: «Το νέο, ψηφιακό Σχολείο»
Επόμενο άρθρο Αμ. Ηλιάδη: «Θέματα από τη Νεώτερη Ιστορία της Ηπείρου, Μακεδονίας και Θεσσαλίας: Η προϊστορία του Μακεδονικού Ζητήματος»