ΟΛΟΚΛΗΡΩΘΗΚΑΝ ΟΙ ΕΚΔΗΛΩΣΕΙΣ ΕΟΡΤΑΣΜΟΥ ΤΗΣ 25ΗΣ ΜΑΡΤΙΟΥ


  

Με μικροεντάσεις, πραγματοποιήθηκε την Παρασκευή 25-03-2011, στην πόλη των Τρικάλων, η καθιερωμένη μαθητική και στρατιωτική παρέλαση, με την οποία κορυφώθηκαν οι εκδηλώσεις εορτασμού της Εθνικής μας επετείου.

 Ένταση δημιουργήθηκε όταν κάποιοι επιχείρησαν να αναρτήσουν πανό, διαμαρτυρόμενοι για την συγχώνευση του 8ου Γυμνασίου Τρικάλων. Οι αστυνομικές δυνάμεις προσπάθησαν να τους εμποδίσουν και δημιουργήθηκε ένταση. Τελικά οι διαμαρτυρόμενοι ανέρτησαν το πανό που έγραφε “όχι στο κλείσιμο του σχολείου μας”.

Την Κυβέρνηση εκπροσώπησε ο Γενικός Γραμματέας Βιομηχανίας του Υπουργείου Οικονομίας, Ανταγωνιστικότητας και Ναυτιλίας κ. Αλέξανδρος Φούρλας, ο οποίος μαζί με την τοπική θρησκευτική, πολιτική και στρατιωτική ηγεσία χειροκρότησε τα τμήματα των αναπήρων πολέμου, των αγωνιστών Εθνικής Αντίστασης, του Ερυθρού Σταυρού, της Λέσχης Ειδικών Δυνάμεων, των σχολείων Πρωτοβάθμιας και Δευτεροβάθμιας Εκπαίδευσης, του Σώματος Ελληνικού Οδηγισμού, των Προσκόπων, των Πολιτιστικών Συλλόγων και του Στρατού για την άψογη παρουσία τους.

Πριν την παρέλαση έγινε επίσημη δοξολογία στην Μητρόπολη και στη συνέχεια τελέστηκε επιμνημόσυνη δέηση και κατατέθηκαν στεφάνια μπροστά από το Ηρώο Πεσόντων στη ΣΜΥ.

Προηγούμενο άρθρο Απαράδεκτη ενέργεια
Επόμενο άρθρο ΛΙΓΟ ΓΕΛΙΟ