Ειδήσεις

Οι Δράκοι και ο Κρυμμένος Θησαυρός στο Fashion City Outlet!


Απίθανο Κυνήγι Θησαυρού θα πραγματοποιηθεί μόνο για σήμερα Παρασκευή 23/6 και αύριο Σάββατο 24/6 στο Fashion City Outlet από τις 17:00 έως τις 20:00.

Ένα απολαυστικό διήμερο έρχεται για τους μικρούς επισκέπτες του εκπτωτικού κέντρου καθώς θα έχουν την ευκαιρία να γνωρίσουν τους φοβερούς δράκους, που κατέφθασαν μαζί με έναν αμύθητο θησαυρό στο Αγροτόσπιτο, που έχει στηθεί για λίγες μόνο ημέρες στο Fashion City Outlet.

Τα παιδιά, θα έχουν την ευκαιρία να λύσουν μαζί τους γρίφους, να φωτογραφηθούν και φυσικά να ψάξουν για τον κρυμμένο θησαυρό!

Θα καταφέρουν να φτάσουν στο μεγάλο μπαούλο; Ο Εκπαιδευτής των Δράκων,θα είναι εκεί να τον γνωρίσουν και να βραβεύσει τους νικητές!

Στο FashionCityOutlet, τον απόλυτο καταναλωτικό και ψυχαγωγικό προορισμό της Θεσσαλίας,μικροί και μεγάλοι διασκεδάζουν και κάνουν τα ψώνια τους σε επώνυμα brands, με ελκυστικές τιμές όλο το χρόνο και προσφορές που δεν τελειώνουν ποτέ.

Τα εμπορικά καταστήματα του Fashion City Outlet, μας περιμένουν καθημερινά από τις 10 το πρωί έως τις 9 το βράδυ και το Σάββατο έως τις 8.

Κάνε follow σε Instagram & Facebook  για να ενημερώνεσαι πρώτος για διαγωνισμούς, προσφορές και τις επόμενες δράσεις του Fashion City Outlet!

 

Fashion City Outlet

4οχλμ. Λεωφόρου Κ. Καραμανλή

41335 – Λάρισα

Τηλ. 2410 671717

www.fashioncity-outlet.gr

 

 

Προηγούμενο άρθρο Δήμος Μετεώρων: Αίτηση Εμποροπανήγυρης 2023
Επόμενο άρθρο Συνελήφθη ημεδαπός στα Τρίκαλα για παραβάσεις της νομοθεσίας περί ναρκωτικών