Ειδήσεις

Ξεκινά νέο έργο στη γέφυρα Μερίτσας από την Περιφέρεια


Ξεκινά το επόμενο διάστημα έργο για την κατασκευή των προσβάσεων και την ασφαλτόστρωση της  νέας γέφυρας της Μερίτσας που κατασκεύασε η Περιφέρεια Θεσσαλίας. Ο Περιφερειάρχης Θεσσαλίας Κώστας Αγοραστός υπέγραψε τη σύμβαση του έργου προϋπολογισμού 120.000 ευρώ  που δίνει  στους  κατοίκους της Οξύνειας, της Αγναντιάς και του Κακοπλευρίου μια εναλλακτική δυνατότητα πρόσβασης στην εθνικό οδό Τρικάλων-Γρεβενών, μέσω της γέφυρας Μερίτσας.

«Σε συνεργασία με τον Αντιπεριφερειάρχη Π.Ε. Τρικάλων Χρήστο Μιχαλάκη, τους περιφερειακούς συμβούλους, τον Πρόεδρο της Τοπικής Κοινότητας Οξύνειας Τάκη Τσιλίκη και τις τεχνικές μας υπηρεσίες  ξεκινάμε ένα νέο έργο με το οποίο δίνουμε  μια εναλλακτική και  ασφαλή οδό πρόσβασης  προς την εθνική οδό Τρικάλων-Γρεβενών» δηλώνει ο Περιφερειάρχης Θεσσαλίας Κώστας Αγοραστός. «Βελτιώνουμε την καθημερινότητα των  ανθρώπων της περιοχής με έργα χρήσιμα στα οποία διεισδύουν οι επιθυμίες τους» προσθέτει ο Περιφερειάρχης.

 

Προηγούμενο άρθρο Εορταστική διάθεση και αίσθημα Προσφοράς: Tο Fashion City Outlet στηρίζει τον Οργανισμό Το Χαμόγελο του Παιδιού
Επόμενο άρθρο Ράμπες και τουαλέτες για ΑμεΑ σε σχολεία των Τρικάλων