Ειδήσεις

Ξεκίνησε το πρόγραμμα στο Δημοτικό Χορευτικό


Ξεκίνησε το πρόγραμμα στο Δημοτικό Χορευτικό Συγκρότημα του Τμήματος Πολιτισμού και Αθλητισμού της Δ/νσης Παιδείας και Πολιτισμού του Δήμου Τρικκαίων ενώ παράλληλα συνεχίζονται οι εγγραφές. Το Σάββατο 8 Οκτωβρίου 4 μ.μ. συνάντηση για τα παιδικά τμήματα.

Προσκαλούνται παλαιοί και νέοι χορευτές να έρθουν στις συναντήσεις.

Το Δημοτικό Χορευτικό Συγκρότημα λειτουργεί στο Πολυδύναμο Κέντρο  (Ε΄ ΚΑΠΗ)   έναντι της ΔΕΗ.

Η φοίτηση στο ΔΧΣ είναι δωρεάν.

Συνεχίζονται οι εγγραφές 

Πληροφορίες – Εγγραφές:  Καθημερινά  9.00π.-1.30 μ.μ.  στα Γραφεία του Τμήματος Πολιτισμού και Αθλητισμού Γαριβάλδη 8   2431353569-7   και στα   τηλ.  6995070244 ,  6972006004

 

Το Δημοτικό Χορευτικό Συγκρότημα αναζητά τα στοιχεία του λαϊκού μας πολιτισμού που συνδέονται άρρητα με την διατήρηση της εθνικής μας ταυτότητας.  Σκοπό έχει  να καταστήσει την παράδοση λειτουργική και ζωντανή έχοντας βασικό μέλημα την αυθεντικότητα με σκοπό να μην πληγούν ανεπανόρθωτα οι πολιτιστικές μας ρίζες, τα πολιτισμικά μας χαρακτηριστικά με αυθαίρετες προσθήκες, επινοήσεις και προσωπικές δημιουργίες.

Όλες οι δραστηριότητες  αναπτύσσονται πάνω στην κεντρική άποψη ότι η  αυθεντικότητα πρέπει να διέπει την διδασκαλία και την παρουσίαση της χορευτικής ελληνικής παράδοσης.

 

Προηγούμενο άρθρο Συνεχίζει την απελευθέρωση των ποδηλατοδρόμων ο Δ. Τρικκαίων
Επόμενο άρθρο Κ. Σκρέκας: Η Κυβέρνηση ΣΥΡΙΖΑ-ΑΝΕΛ ισοπεδώνει τα πάντα