Ειδήσεις

«Ν’ ακούσεις τον Τσιτσάνη» σε χωριά του Δήμου Τρικκαίων


Βραδιές Τσιτσάνη, βραδιές μουσικής αποκέντρωσης από τον Δήμο Τρικκαίων και το Δημοτικό Ωδείο Τρικάλων, στους κατοίκους χωριών του Δήμου. Το πρόγραμμα με τίτλο «Τρικαλινή παλιά μου αγάπη» της Λαϊκής Ορχήστρας του ΔΩΤ παρουσιάστηκε ήδη στα Μεγάλα Καλύβια και στο Μεγαλοχώρι, τη Δευτέρα και την Τρίτη 10 και 11 Ιουλίου 2023 αντιστοίχως.
Οι συνθέσεις του τρικαλινού δημιουργού, το λαϊκό τραγούδι και η απόφαση του Δήμου Τρικκαίων να προωθηθούν στα χωριά, ήταν τα στοιχεία που ανέφερε στον χαιρετισμό του ο Δήμαρχος Τρικκαίων Νίκος Σακκάς. Επεσήμανε, δε, ότι αυτή η πολιτιστική παρέμβαση, μαζί με τα έργα στα συγκεκριμένα χωριά (πιο πρόσφατα ο βιολογικός καθαρισμός στα ΜΝ. Καλύβια και το γήπεδο 5Χ5 που ξεκίνησε στο Μεγαλοχώρι), αποτελούν βασικά στοιχεία της σημασίας που δίνει η δημοτική αρχή στην περιφέρεια του Δήμου.
Οι πολίτες των δύο χωριών και των όμορων κοινοτήτων απόλαυσαν ένα εξαιρετικό πρόγραμμα από τα μέλη της Λαϊκής Ορχήστρας του ΔΩΤ, που την απαρτίζουν:
Μπουζούκι: Νίκος Λίνος, Θωμάς Τάνκος, Ηλεκτρική κιθάρα: Γιώργος Αλεξανδρής, Ηλεκτρικό Μπάσο Κώστας Λάμπας, Ντραμς: Στέργιος  Χάτος, Πλήκτρα: Ανδρέας Τσέγας, Δ/νση Ορχήστρας Νίκος Λίνος, Τραγούδι: Ρίτσα Πέτσα, Αρης Φαλιάγκας.
Στις συναυλίες, που διοργάνωσε η Διεύθυνση Παιδείας, Πολιτισμού, Αθλητισμού του Δήμου Τρικκαίων, παραβρέθηκαν από την πλευρά του Δήμου Τρικκαίων, οι αντιδήμαρχοι Μιχάλης Λάππας και Αποστόλη Παππάς, ο πρόεδρος της «Αστική Ανάπτυξη ΑΕ» Γιώργος Ζιώγας, ο εντεταλμένος σύμβουλος Αγροτικής Ανάπτυξης Βασίλης Κρανιάς, οι πρόεδροι των δύο κοινοτήτων κ. Λαγάρας και Τζέλη.
Οι επόμενες συναυλίες θα πραγματοποιηθούν, στις 14 Ιουλίου στη Λίμνη Γκιτζή (Κεφαλόβρυσο) και στις 21 Ιουλίου στο Πρίνος (ώρα έναρξης 21:30, δωρεάν προσέλευση).

Από το γραφείο Τύπου

Προηγούμενο άρθρο Διανομή τροφίμων από τον Δήμο Τρικκαίων
Επόμενο άρθρο Ο Δήμος Τρικκαίων υπενθυμίζει τα μέτρα προστασίας από τον καύσωνα