Ειδήσεις

Νέο εκπαιδευτικό πρόγραμμα από τον ΣΘΕΒ


Ο Σύνδεσμος Θεσσαλικών Επιχειρήσεων και Βιομηχανιών σε συνεργασία με την Optimal HR Group διοργανώνουν εκπαιδευτικό σεμινάριο με τίτλο : «Ο πελάτης Πρώτα», την Τρίτη 20 Ιουνίου 2017 και ώρα  16:30-20:00, στις εγκαταστάσεις του  ΣΘΕΒ, Λεωφόρος Καραμανλή και Βιομηχανίας.

Το σεμινάριο απευθύνεται σε  Διευθυντές και στελέχη επιχειρήσεων.

Στο σεμινάριο θα παρουσιαστεί και θα αναλυθεί το πρόγραμμα  Customer Loyalty, η θεωρία του καθώς και τα εργαλεία διαχείρισης.  Στο πρόγραμμα θα παρουσιαστούν διαδραστικές ασκήσεις, videos και παρουσίαση των καλύτερων πρακτικών από το διεθνές επιχειρησιακό περιβάλλον.

Εισηγητής του Προγράμματος είναι ο κ. Μπαμπαλιάρης Γιώργος, Senior Management Consultant  στην  Optimal HR Group, πιστοποιημένος εκπαιδευτής ενηλίκων από τον Ε.Ο.Π.Π.Ε.Π και  κάτοχος Master Practitioner in Customer Experience από την Academy of Service Excellence.

Για δηλώσεις συμμετοχής και περισσότερες πληροφορίες μπορείτε να επικοινωνείτε με τα γραφεία του ΣΘΕΒ τηλ. 2410-555507 & mail:education@sthev.gr (Δ/νση: Λεωφ. Καραμανλή & Βιομηχανίας) μέχρι και την Δευτέρα 12 Ιουνίου 2017.

 

 

Προηγούμενο άρθρο Ενδιαφέρουσες ομιλίες στο ΤΕΙ Θεσσαλίας
Επόμενο άρθρο Δήλωση του Δημήτρη Σιούφα για το θάνατο του Κων/νου Μητσοτάκη