Ειδήσεις

Νέοι χώροι αναψυχής στο Μύλο και στη Γκούρα Καστανιάς


Δύο νέοι χώροι αναψυχής δημιουργούνται  στην Τοπική Κοινότητα  Καστανιάς του Δήμου Μετεώρων από την Περιφέρεια Θεσσαλίας.  Ο Περιφερειάρχης Κώστας Αγοραστός υπογράφει τη σύμβαση  έργου προϋπολογισμού 195.000 ευρώ που περιλαμβάνει:

– την ανάδειξη, διαμόρφωση και προστασία του περιβάλλοντος χώρου του νερόμυλου στη θέση «Μύλος» που παρουσιάζει  πλούσια βλάστηση με μεγάλη βιοποικιλότητα και δυνατότητα ανάπτυξης δραστηριοτήτων αναψυχής και

-τη βελτίωση και συντήρηση του χώρου στη θέση «Γκούρα» για την περαιτέρω ανάπτυξη πολιτιστικών δραστηριοτήτων  και αναψυχής.

«Σε συνεργασία με τον Αντιπεριφερειάρχη Π.Ε. Τρικάλων Χρήστο Μιχαλάκη, τους Περιφερειακούς Συμβούλους, τον πρόεδρο της Τοπικής Κοινότητας Καστανιάς Χρήστο Βλαχάβα, το Μορφωτικό Σύλλογο Καστανιάς «Ο ΣΤΙΝΟΣ »  και τις τεχνικές μας υπηρεσίες  αναδεικνύουμε  δύο χώρους ιδιαίτερης φυσικής ομορφιάς  στην Καστανιά, ώστε να αποτελέσουν πόλο έλξης για  ακόμα περισσότερους επισκέπτες στην περιοχή» δηλώνει ο Περιφερειάρχης Θεσσαλίας Κώστας Αγοραστός.

 

 

 

 

Προηγούμενο άρθρο Για την κλιματική αλλαγή η συνέντευξη Παπαστεργίου σε μαθητές/τριες του 9ου Δημ. Σχ. Αλίμου
Επόμενο άρθρο Οι Εκπτώσεις Συνεχίζονται! Έως και -80% φθηνότερα στο Fashion City Outlet!