Πρωτοσέλιδο

Νέα έργα στις Τοπικές Κοινότητες Παλαιόπυργου και Κρηνίτσας


Μια σειρά από παρεμβάσεις βρίσκονται σε εξέλιξη στις Τοπικές Κοινότητες Παλαιόπυργου και Κρηνίτσας, από τη Διεύθυνση Τεχνικών Έργων της Περιφερειακής Ενότητας Τρικάλων.

Συγκεκριμένα, στην επαρχιακή οδό Τρικάλων-Παλαιόπυργου κατασκευάζεται ασφαλτική στρώση κυκλοφορίας για τη διασφάλιση της κυκλοφορίας των διερχόμενων οχημάτων και  βελτιώνεται η βατότητα της οδού από Παλαιόπυργο προς Άγιο Γεώργιο. Παρεμβάσεις ανάλογες πραγματοποιούνται και στην Τοπική Κοινότητα Κρηνίτσας.

«Παραμένουμε  πιστοί στη δέσμευσή μας και δίνουμε λύσεις στα προβλήματα που προκύπτουν στις τοπικές κοινότητες, σε όλη την Περιφερειακή Ενότητα Τρικάλων. Με τη συνεργασία των Προέδρων κ.κ. ΑγορίτσαςΣκυλοδήμου-Βλάχου και Παναγιώτας Γρηγοράτου-Τάσιου, των Τοπικών Κοινοτήτων Παλαιόπυργου και Κρηνίτσαςαντίστοιχα, προχωράμε σε έργα οδοστρωσίας και ασφαλτόστρωσης ώστε, να διασφαλιστεί η διέλευση των τροχοφόρων αλλά και να διευκολυνθούν οι αγρότες και οι κτηνοτρόφοι στις επαγγελματικές τους δραστηριότητες. Με βάση τις κατευθύνσεις του Περιφερειάρχη Θεσσαλίας Κώστα Αγοραστούεξετάζουμε τις ανάγκες των τοπικών κοινωνιών και ικανοποιούμε τα αιτήματά τους», τόνισε σε σχετική δήλωσή του ο Αντιπεριφερειάρχης Τρικάλων κ. Χρήστος Μιχαλάκης.

 

Προηγούμενο άρθρο Εξετάσεις για απόκτηση πτυχίου Ραδιοερασιτέχνη
Επόμενο άρθρο Ο Ινδιάνος Μικρό Δέντρο στη Δημοτική Βιβλιοθήκη Τρικάλων