Μιχάλης Ταμήλος: «Η ΝΔ θα στηρίξει τους επιχειρηματίες»


Τα καταστήματα της δημοτικής αγοράς των Τρικάλων καθώς και άλλες επιχειρήσεις στο κέντρο της πόλης επισκέφθηκε το μεσημέρι ο υποψήφιος βουλευτής της ΝΔ και πρώην δήμαρχος Τρικκαίων Μιχάλης Ταμήλος. Οι επαγγελματίες ενημέρωσαν τον υποψήφιο βουλευτή της ΝΔ για τα προβλήματα που αντιμετωπίζει η αγορά εξαιτίας της έλλειψης χρηματοδότησης και κατ’ επέκταση ο τζίρος έχει πέσει σε πολύ χαμηλά επίπεδα. Από την πλευρά του ο κ. Ταμήλος τόνισε απευθυνόμενος προς τους καταστηματάρχες ότι με το πρόγραμμά της η ΝΔ και η Κυβέρνηση του Αντώνη Σαμαρά προβλέπει ευνοϊκές ρυθμίσεις για τις οφειλές τους προς τις τράπεζες και τους ασφαλιστικούς οργανισμούς. Παράλληλα δεν παρέλειψε να τονίσει ότι τα πράγματα με την Κυβέρνηση της ΝΔ θα μεταβούν προς το καλύτερο και ήδη άρχισε να δίνεται μια νότα αισιοδοξίας για τον επαγγελματικό κόσμο.

Αξίζει τέλος να επισημανθεί ότι η κεντρική Προεκλογική Ομιλία του υποψήφιου βουλευτή της ΝΔ και πρώην δημάρχου Τρικκαίων Μιχάλη Ταμήλου θα πραγματοποιηθεί στις 8:30 το βράδυ της Δευτέρας 30 Απριλίου στο Πνευματικό Κέντρο του Δήμου Τρικκαίων (Γαριβάλδη 8).      

 

Προηγούμενο άρθρο Επίσκεψη Υπ. Βουλευτή Στέφανου Κατσάρα στη Πύλη Τρικάλων
Επόμενο άρθρο Aμαλία Κ. Ηλιαδη: «Μια αντιστικτική παρουσίαση διδασκαλίας φιλολογικών μαθημάτων στο 3ο Γυμνάσιο Τρικάλων»