Ειδήσεις

Μια απροσδόκητη συνάντηση είχε ο Δήμαρχος Μετεώρων Θεόδωρος Αλέκος


Μια ευχάριστη έκπληξη περίμενε τον Δήμαρχο Θεόδωρο Γ. Αλέκο  σήμερα στο γραφείο του, η επίσκεψη του  Φώτη Γεωργόπουλου, στρατιωτικού και  προπονητή kick boxing  που διατηρεί  τον αθλητικό σύλλογο Georgopoulos Academy, o οποίος στεγάζεται στο γυμναστήριο Melathron και πρωταθλητής  Ελλάδος  το 2007. Ο  κ. Γεωργόπουλος εξέφρασε την επιθυμία του να γνωρίσει από κοντά τον Δήμαρχο του Δήμου μας που τόσα πολλά έχει ακούσει για το πρόσωπό του.

Στην  συνάντηση που είχε ο Δήμαρχος , συζητήθηκε  η σημασία της σωματικής άσκησης για την ευεξία μας και η δημιουργία μιας υγιούς και δραστήριας κοινότητας . Είναι εμφανές πως ο δήμαρχος αντιλαμβάνεται τον αθλητισμό ως κινητήρια δύναμη για την ανάπτυξη της πόλης και την ενδυνάμωση των νέων.

Προς μεγάλη έκπληξη του Δημάρχου ο κ. Γεωργόπουλος ανέφερε:

« Δήμαρχε είσαι ένας καθαρός άνθρωπος, η αξιοπιστία σου, η ευθύτητά σου και η αμεροληψία σου σε  καθιστούν πρότυπο προς μίμηση στον δημόσιο χώρο. Eκφράζω την απόλυτη στήριξή μου προς το πρόσωπο σας και θα κάνω ό,τι περνάει από το χέρι μου για να ξαναεκλεγείτε»

Ο Δήμαρχος από την  πλευρά του εμφανώς συγκινημένος από τα απροσδόκητα λόγια ενός αγνώστου πολίτη προς αυτόν και μάλιστα Δημότη  Τρικάλων, τον ευχαρίστησε λέγοντας του:

«Ευχαριστώ  Φώτη για την αναγνώριση και τη στήριξή σου. Είμαι περήφανος που έχουμε έναν τόσο αξιόλογο προπονητή, άνθρωπο και αθλητή στο νομό Τρικάλων και θα ήταν χαρά μου να ξεκινήσουμε μια προσπάθεια από κοινού για την ανάπτυξη του αθλητισμού και την ευεξία των πολιτών μας»

Προηγούμενο άρθρο Περιφέρεια Θεσσαλίας: Χορήγηση 9 Υποτροφιών για σπουδές
Επόμενο άρθρο ΚΕΘΕΑ Έξοδος: Προσοχή σε απάτες για δήθεν οικονομική ενίσχυση