Συνάντηση του Διοικητή νοσοκομείου Τρικάλων με νομάρχη Τρικάλων


Ως εθιμοτυπική αλλά και συνάντηση εργασίας χαρακτηρίστηκε η συνάντηση του Νομάρχη Τρικάλων κ. Ηλία Βλαχογιάννη  με την Διοικητή του Νοσοκομείου κ. Πέτσα στο Νομαρχιακό Κατάστημα, την Παρασκευή 23-7-2010.

                                                                            

Συζητήθηκαν αποκλειστικά θέματα που αφορούν στη λειτουργία του Νοσοκομείου και πως θα μπορέσει το Νοσοκομείο του Νομού μας να εξυπηρετεί ακόμη καλύτερα τους πολίτες.

Σε δηλώσεις του ο Νομάρχης Τρικάλων κ. Ηλίας Βλαχογιάννης ανέφερε:

«Η Διοικητής του Νοσοκομείου είναι ικανότατη, παράγει σημαντικό έργο και προφανώς με όλες μας τις δυνάμεις θα την στηρίξουμε, έτσι ώστε η λειτουργία του Νοσοκομείου να είναι η καλύτερη δυνατή.

Έχουμε ένα Νοσοκομείο κόσμημα το οποίο πρέπει να γίνει το καλύτερο δυνατό, έτσι ώστε οι πολίτες να μένουν ευχαριστημένοι από πλευράς λειτουργικότητας. Είναι σε ικανοποιητικό επίπεδο, αλλά πάντα υπάρχουν περιθώρια βελτίωσης και η τακτική συνεργασία που έχουμε βοηθά προς αυτή την κατεύθυνση».

Η Διοικητής του Νοσοκομείου κ. Πέτσα τόνισε:

«Ήταν υποχρέωσή μου να επισκεφτώ το Νομάρχη και λόγω της ονομαστικής του εορτής, αλλά και για να του θέσω κάποια ζητήματα που αφορούν το Νοσοκομείο. Ο κ. Νομάρχης έδειξε όλη την καλή διάθεση να συνεργαστούμε και θα κάνουμε τα αδύνατα δυνατά για ένα καλύτερο νοσοκομείο».

Προηγούμενο άρθρο Στα Γιάννενα με τον Αντώνη Σαμαρά Ο Ν.Λέγκας
Επόμενο άρθρο Υποδοχή του δημάρχου Τρικκαίων απο νομάρχη Τρικάλων