Ειδήσεις

Με επιτυχία το σεμινάριο του ΣΘΕΒ: Η εξυπηρέτηση μετά την πώληση


Ο ΣΘΕΒ πραγματοποίησεεκπαιδευτικό σεμινάριο την Τρίτη 03 Δεκεμβρίου με θέμα: «Aftersales». Ο σκοπός του σεμιναρίου ήταν η κατανόηση της ολικής ποιότητας στο aftersales, μια ολοκληρωμένη προσέγγιση που ξεκινά πριν την πώληση και εξασφαλίζει πιστούς πελάτες και επαναλαμβανόμενες πωλήσεις.

Οι συμμετέχοντες με το πέρας του σεμιναρίουήταν σε θέση να αξιολογήσουν και να προτείνουν λύσεις στους τομείς της εσωτερικής οργάνωσης της επιχείρησης, την αύξηση κερδοφορίας, την πιστότητα πελατών, την προώθηση σε νέους ή διαφυγόντες πελάτες και τη διαχείριση τυχόν συγκρουσιακών καταστάσεων αν και όταν προκύψουν.

Το σεμινάριο παρακολούθησαν στελέχη επιχειρήσεων που ασχολούνται ενεργά με την εξυπηρέτηση πελατών, τις πωλήσεις και το marketing.

Εισηγητής του σεμιναρίου ήταν ο κος Γ.Τζαβλόπουλος, ο οποίος έχει διατελέσει διευθυντής μάρκετινγκ και πωλήσεων σε πολυεθνικές εταιρίες.

Ο ΣΘΕΒ θα συνεχίσει και την νέα χρονιά να οργανώνει εκπαιδευτικά προγράμματα που ανταποκρίνονται στις εκπαιδευτικές ανάγκες των  στελεχών όλων των ειδικοτήτων των επιχειρήσεων της Θεσσαλίας.

 

Προηγούμενο άρθρο Εκσυγχρονισμός της μεταφοράς απορριμμάτων στον Δήμο Τρικκαίων
Επόμενο άρθρο Συνάντηση προέδρων Τεχνικού και Οικονομικού Επιμελητηρίου