Ειδήσεις

Με επιτυχία ολοκληρώθηκε το διαδικτυακό Σεμινάριο του ΣΒΘΣΕ


Με επιτυχία ολοκληρώθηκε το διαδικτυακό σεμινάριο που υλοποίησε ο Σύνδεσμος Βιομηχανιών Θεσσαλίας και Στερεάς Ελλάδος, σε συνεργασία με την BMHELLAS – BMTRADAκαι την υποστήριξη του ΣΒΘΣΕ/Enterprise Europe Network, με θέμα:«Εσωτερικός Επιθεωρητής Συστημάτων Υγιεινής και Ασφάλειας Τροφίμων κατά ISO 22000:2018»

Ειδικότερα στις δύο ενότητες του σεμιναρίου, αναλύθηκε ο ρόλος του εσωτερικού επιθεωρητή συστήματος ασφάλειας τροφίμων, σύμφωνα με τις απαιτήσεις του πρόσφατα αναθεωρημένου προτύπου 22000:2018. Αναλύθηκαν επίσης οι τεχνικές διενέργειας εσωτερικής επιθεώρησης μέσω παρουσιάσεων, διαδραστικών ασκήσεων και πρακτικών εφαρμογών. Επιπλέον οι εκπαιδευόμενοι εξοικειώθηκαν με τις πιο σημαντικές ιδιότητες ενός σύγχρονου και αποτελεσματικού συστήματος διαχείρισης της ασφάλειας των τροφίμων κατανοώντας τον ρόλο του εσωτερικού επιθεωρητή.

Εισηγητής του σεμιναρίου ήταν ο κ. Πέτρος Φελεσάκης, τεχνικός διευθυντής της BM Cert και επικεφαλής επιθεωρητής ISO 9001:2015, ISO 22000:2018, BRC καθώς και άλλων προτύπων, με μεγάλη εμπειρία στις επιθεωρήσεις βάσει Διεθνών Προτύπων ISO, Ευρωπαϊκών Οδηγιών και Νομοθεσίας.

 

Το σεμινάριο έκλεισε με τη γραπτή εξέταση των υποψηφίων, καιτην απόκτηση πιστοποιητικού εγκεκριμένου από τον διεθνή φορέα πιστοποίησης BM CERT μέλος του διεθνούς δικτύου εταιριών πιστοποίησης BM TRADA.

Ο Σύνδεσμος προγραμματίζει και άλλες ενημερωτικές δράσεις που αφορούν σε επίκαιρα και κρίσιμα θέματα που άπτονται της λειτουργίας των επιχειρήσεων.

 

Προηγούμενο άρθρο Τελετή Απονομής Διπλωμάτων της Σχολής Θετικών Επιστημών του Πανεπιστημίου Θεσσαλίας
Επόμενο άρθρο ΥπΑΑΤ: Ταχύτατη η καταβολή αποζημίωσης στους πληγέντες αγρότες του Ιανού