ΜΕ ΕΝΤΑΤΙΚΟΥΣ ΡΥΘΜΟΥΣ ΣΥΝΕΧΙΖΕΤΑΙ Ο ΣΤΟΛΙΣΜΟΣ ΤΩΝ ΤΡΙΚΑΛΩΝ


Έχουμε μπει πλέον στην τελική ευθεία για την εορταστική περίοδο των Χριστουγέννων και οι ετοιμασίες από πλευράς Δήμου Τρικκαίων σε ότι αφορά το στολισμό της πόλης βρίσκονται σε πλήρη εξέλιξη.Τις προηγούμενες ημέρες τα συνεργεία του Δήμου προχώρησαν στην τοποθέτηση των λαμπιονιών στους δρόμους της πόλης καθώς και σε άλλα σημεία, ενώ οι εργασίες συνεχίζονται με εντατικούς ρυθμούς ώστε σε σύντομο χρονικό διάστημα, πιθανώς και μέχρι την ερχόμενη εβδομάδα, όπως ανέφερε και ο αρμόδιος αντιδήμαρχος Καθαριότητας και Άμεσης Επέμβασης Θεόδωρος Σπανός, να δοθεί ρεύμα και να φωταγωγηθεί ολόκληρη η πόλη προσφέροντας έτσι όμορφο θέαμα σε δημότες και επισκέπτες.

Ώθηση στην αγορά
Στόχος της δημοτικής αρχής είναι να κάνουμε ότι είναι δυνατό ώστε αφενός μεν να ανέβει η ψυχολογία των δημοτών με τα όσα συμβαίνουν σε καθημερινή βάση, αφετέρου δε να δοθεί η απαραίτητη ώθηση στην τοπική αγορά καθώς και τους καταστηματάρχες στο πλαίσιο της Χριστουγεννιάτικης περιόδου, τονίζει ο κ. Σπανός.

Στολίδια
Χθες τα συνεργεία και οι τεχνικοί του Δήμου Τρικκαίων τοποθετούσαν τα Χριστουγεννιάτικα στολίδια στους χώρους της Κεντρικής Πλατείας της πόλης, όπου θα στηθεί και το Χριστουγεννιάτικο Δέντρο, από τα μεγαλύτερα που υπάρχουν στους Δήμους της χώρας μιας και το ύψος του φθάνει τα 28 μέτρα. Όσο για το πρόβλημα που είχε παρουσιαστεί με το όχημα που απαιτούνταν για το στολισμό του Δέντρου, αυτό βρέθηκε μέσω ιδιωτικής προσφοράς προς το Δήμο και έτσι ο στολισμός του θα γίνει κανονικά βάζοντας με τον τρόπο αυτό την τελική εορταστική πινελιά. Πάντως σε κάθε περίπτωση ο αρμόδιος αντιδήμαρχος κ. Σπανός είναι παρόν στις εργασίες δίνοντας τις σχετικές κατευθύνσεις και συντονίζοντας το έργο του στολισμού ώστε να επιτευχθεί το καλύτερο δυνατό αποτέλεσμα.

Προηγούμενο άρθρο Οι σπουδάστριες του ΙΕΚ στο Μύλο των ξωτικών
Επόμενο άρθρο Εγκαινιάστηκε η έκθεση έργων του Δημοσθένη Κοκκινίδη