ΜΕΓΑΛΩΝΕΙ Η ΙΔΕΑ ΤΗΣ ΕΝΟΙΚΙΑΣΗΣ ΤΟΥ ΚΤΗΡΙΟΥ ΠΟΥ ΣΤΕΓΑΖΕΤΑΙ Η ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑΚΗ ΕΝΟΤΗΤΑ ΤΡΙΚΑΛΩΝ


 Κερδίζει συνεχώς έδαφος στην παρούσα δημοτική αρχή η ιδέα της ενοικίασης του κτηρίου όπου σήμερα στεγάζεται η Περιφερειακή Ενότητα Τρικάλων, σε τράπεζα ή και σε αλυσίδα καταστημάτων, μια λύση η οποία θα αυξήσει τα έσοδα του νέου δήμου Τρικκαίων. Πιο συγκεκριμένα η δημοτική αρχή, προσανατολίζεται σε μια τέτοια προοπτική καθώς το ενοίκιο που εισπράττει θεωρείται αρκετά μικρό, σε σχέση με τις δυνατότητες του κτηρίου. Αυτό, να σημειώσουμε σε ετήσια βάση ανέρχεται στις 150.000 ευρώ.

 Αξιοποίηση

Στη σκέψη της δημοτικής αρχής είναι ότι με την ενοικίαση του κτηριακού συγκροτήματος σε τράπεζα ή σε αλυσίδα καταστημάτων ή ότι άλλο προκύψει, θα επιτευχθεί παράλληλα και η βελτίωση των υποδομών του κτηρίου, καθώς θα πάρουν σάρκα και οστά μια σειρά από βελτιωτικές παρεμβάσεις. Πάντως σύμφωνα με πληροφορίες μας η συγκεκριμένη ιδέα αρχίζει και κερδίζει συνεχώς έδαφος μεταξύ των υπευθύνων της δημοτικής αρχής, και δεν αποκλείεται το επόμενο χρονικό διάστημα, όταν θα έχει φύγει και η τελευταία υπηρεσία του δήμου Τρικκαίων, να πάρει επίσημο χαρακτήρα. Να σημειώσουμε πως σε πρόσφατη συνάντηση του δημάρχου Τρικκαίων κ. Λάππα με τον Αντιπεριφερειάρχη κ. Μιχαλάκη ένα από τα βασικά ζητήματα που συζητήθηκαν ήταν και το κτήριο όπου στεγάζεται η Περιφερειακή Ενότητα Τρικάλων.

Δηλώσεις

Σύμφωνα με όσα υπογράμμισε ο δήμαρχος Τρικκαίων κ. Λάππας, με αφορμή την επίσκεψή του στο κτήριο, έγινε, όπως είπε και μια συζήτηση τι μέλλει γενέσθαι με αυτό από τους επόμενους μήνες, όταν και θα έχουν μεταφερθεί όλες οι υπηρεσίες που ανήκουν μέχρι σήμερα στο νέο δήμο Τρικκαίων, εκτός αυτού.

Προηγούμενο άρθρο Έντονη διαμαρτυρία για τον μεγάλο αριθμό δικαιολογητικών
Επόμενο άρθρο Ενέργειες για την ολοκλήρωση της γέφυρας “Καλατράβα”