Μεγάλη επίδοση στον ακοντισμό παίδων


Ο Γιάννης Κυριαζής ήταν το πρόσωπο του διημέρου στο Πανελλήνιο Πρωτάθλημα Παίδων-Κορασίδων που ολοκληρώθηκε το βράδυ της Κυριακής στα Τρίκαλα με τη συμμετοχή 1.000 και πλέον αθλητών.

Ο νεαρός έστειλε το ακόντιο στα 74,63 μ. , σημειώνοντας μια από τις καλύτερες επιδόσεις όλων των εποχών στην κατηγορία των Παίδων.

Ο αθλητής, που γυμνάζεται με τον πατέρα του Θωμά Κυριαζή, εξασφάλισε το όριο συμμετοχής στο Παγκοσμιο Πρωτάθλημα Παίδων – Κορασίδων, εκεί όπου αναμένεται να έχει πρωταγωνιστικό ρόλο.

Στη διάρκεια της πρώτης ημέρας ο Γιάννης Γιαζιτζόγλου εξασφάλισε τη συμμετοχή του στο Παγκόσμιο Πρωτάθλημα Παίδων – Κορασίδων, στο Ντόνετσκ. Ο αθλητής του ΦΣ Καλλιθέας προσγειώθηκε στα 15,42 μ. στο τριπλούν βελτιώνοντας το ατομικό του ρεκόρ.

Ο Αλέξης Προδανάς, ο οποίος είχε ήδη το όριο για το Ντόνετσκ, στη δισκοβολία επικράτησε του αγωνίσματος με 74.13 μετρα. Νέο μέλος για τη διοργάνωση του Ντόνετσκ είναι ο Γιάννης Μπέικος, που ήταν δεύτερος στο ίδιο αγώνισμα με 68.73μ. και εξασφάλισε τη συμμετοχή του στο κορυφαίο γεγονός της χρονιάς.

Εισιτήριο για Ντόνετσκ κατάφερε να βγάλει και ο Κώστας Μίγας στα 2.000 μ. στιπλ, ο οποίος τερμάτισε σε 5.56.80, επίδοση καλύτερη από το 5.58.00, που όρισε η ομοσπονδία για συμμετοχή στη διοργάνωση.

Πολύ καλές επιδόσεις έγιναν στα 100 μ. κοριτσιών με την Πιτσάβου (ΓΣ Καρδίτσας) να είναι νικήτρια με 12.29.

Τις δυνατότητες της στο τριπλούν έδειξε η Κωνσταντίνα Ρωμαίου, που ήταν νικήτρια με 12,30 μ., με το όριο για Ντόνετσκ να έχει οριστεί στα 12,45 μέτρα.

Στα 400 μ. εμπ. ο Δημήτρης Λεβαντινός έχασε οριακά το όριο για το Ντόνετσκ, καθώς τερμάτισε σε 53.85 και χρειαζόταν 53.50 για να βγάλει εισιτήριο για την κορυφαία διοργάνωση της κατηγορίας του. Πολύ καλή εμφάνιση από το Διάκο στα 200 μ., όπου τερμάτισε σε 22.09, αλλά και από την Ολυμπία Μπέκου – Φερρές στο αντίστοιχο αγώνισμα των κοριτσιών, όπου ήταν πρώτη με 25.12.

 

thessalianews.gr

Προηγούμενο άρθρο ΛΙΓΟ ΓΕΛΙΟ
Επόμενο άρθρο Το Σάββατο η παράδοση της οδού Ανθούσα-Μπάρος