Ειδήσεις

Μαθητές είπαν τα κάλαντα στον Αντιπεριφερειάρχη Τρικάλων


Χαρούμενες παιδικές φωνές αντήχησαν στο γραφείο του Αντιπεριφερειάρχη Τρικάλων κ. Χρήστου Μιχαλάκη καθώς μαθητές  και  μαθήτριες του 4ου Δημοτικού Σχολείου Τρικάλων συνοδευόμενοι από τον δάσκαλό τους κ. Στέλιο Σκαμπαρδώνη και τη μουσικό τους κα. ΛαμπρινήΚυρίτση έψαλλαν τα κάλαντα των Χριστουγέννων. Ο κ. Μιχαλάκης φανερά ικανοποιημένος από την επίσκεψη των μικρών μαθητών ευχαρίστησε τα παιδιά και τους εκπαιδευτικούς που τον τίμησαν και απευθυνόμενος στους μικρούς επισκέπτες είπε χαρακτηριστικά:

«Συγχαρητήρια σε εσάς και στους δασκάλους σας. Χαίρομαι ιδιαίτερα από την παρουσία σας εδώ, καθώς μας μεταφέρατε το μήνυμα των Χριστουγέννων. Από τη μεριά μου να σας ευχηθώ να απολαύσετε τις διακοπές σας με τις οικογένειές σας και τους δικούς σας ανθρώπους με υγεία, αγάπη και χαρά. Η μελέτη είναι απαραίτητη, αλλά οι  μέρες που ακολουθούν απαιτούν παιχνίδι!»

Ιδιαίτερα εντυπωσιακή ήταν και η παρουσία του 3ου Γενικού Λυκείου Τρικάλων.Η εξαιρετική ορχήστρα και χορωδία των νεαρών μαθητών και μαθητριών του σχολείου  τραγούδησε παραδοσιακά αλλά και σύγχρονα κάλαντα στον Αντιπεριφερειάρχη Θεσσαλίας Τουρισμού, Πολιτισμού και Διά Βίου Μάθησης κ. Γιάννη Μπουτίνα. Ο κ. Μπουτίνας ενθουσιασμένος από τις χριστουγεννιάτικες μελωδίες ευχαρίστησε τα παιδιάκαι τους συνοδούς καθηγητές, την  κα.Λαμπρινή Σταμάτη και τον κ. Δημήτριο Λιάσκο, για την επίσκεψή τους και συνέχισε:

«Να σας συγχαρώ για τη σημερινή σας παρουσία εδώ, που αποδεικνύει  ότι σέβεστε και τηρείτε την παράδοσηκαι τα έθιμα του λαού μας. Και οι λαοί που συνεχίζουν τις παραδόσεις τους έχουν μέλλον. Εύχομαι σε όλους και όλες σας η  γέννηση του Θεανθρώπου να φέρει υγεία, ευτυχία και ελπίδα για ένα καλύτερο αύριο.»

Στη συνέχεια οι μαθητές και οι μαθήτριες τραγούδησαν στους διαδρόμους του κτιρίου της Περιφερειακής Ενότητας Τρικάλων σκορπίζοντας γιορτινές μελωδίες, που εξέπληξαν ευχάριστα τους υπαλλήλους και τους παρευρισκόμενους  πολίτες.

Προηγούμενο άρθρο Χριστουγεννιάτικο μήνυμα του πρώην Προέδρου της Βουλής των Ελλήνων Δημήτρη Σιούφα
Επόμενο άρθρο 1η Διακρατική συνάντηση Erasmus+/KA2 στο 3ο Γυμνάσιο Τρικάλων