Ειδήσεις

Μέτρα για τη Μαγνησία ζητάει το Περιφερειακό Τμήμα Θεσσαλίας του ΟΕΕ


Συντάχθηκε και στάλθηκε επιστολή στον Πρόεδρο του Ο.Ε.Ε. κ. Κόλλια Κ. και την Κεντρική Διοίκηση του Ο.Ε.Ε., ζητώντας τους να παρέμβουν και να μεταφέρουν στους αρμοδίους το αίτημα για ένταξη της Περιφερειακής Ενότητας Μαγνησίας στη λίστα με τις πυρόπληκτες περιοχές ώστε να τύχουν οι κάτοικοί της των ρυθμίσεων που ανακοινώθηκαν χθες (27/07/2023) από τα Γραφεία Τύπου του Υπουργείου Εθνικής Οικονομίας και Οικονομικών και της ΑΑΔΕ.

Ακολουθεί η επιστολή.

«Συνάδελφε Πρόεδρε και μέλη του Δ.Σ.,

Δημοσιεύτηκε η ανακοίνωση του Υπουργείου Οικονομικών και της ΑΑΔΕ σχετικά με τις πυρόπληκτες περιοχές και με έκπληξη διαπιστώσαμε ότι η Περιφερειακή Ενότητα Μαγνησίας δεν εμπεριέχεται σε αυτές.

Ζητάμε  λοιπόν να προωθήσετε σήμερα κιόλας στον Υφυπουργό Οικονομικών κ. Θεοχάρη Θεοχάρη και στον Διοικητή της Ανεξάρτητης Αρχής Δημοσίων Εσόδων, κ. Γιώργο Πιτσιλή, το αίτημά μας για Άμεση ένταξη της Περιφερειακής Ενότητας Μαγνησίας στη λίστα με τις πυρόπληκτες περιοχές και γενική παράταση δηλωτικών υποβολών και αποπληρωμής κάθε είδους φόρου και ασφαλιστικών εισφορών όλων όσων έχουν έδρα ή κατοικία στην Περιφερειακή Ενότητα Μαγνησίας.»

 

 

Προηγούμενο άρθρο Προδιαγεγραμμένο, αδιανόητο και ασύλληπτο έγκλημα η πυρκαγιά στην περιοχή του Βόλου
Επόμενο άρθρο Τα δρομολόγια των Κινητών Αστυνομικών Μονάδων Τρικάλων