Ειδήσεις

Λήγει η προθεσμία εγγραφής στο Μητρώο του Δημοτικού Συμβουλίου Νέων Δ. Τρικκαίων


Μέχρι 31 Οκτωβρίου παραμένει ανοιχτή η πλατφόρμα συμμετοχής στο νέο Δημοτικό Συμβούλιο Νέων Δήμου Τρικκαίων. Με σχετική ενημερωτική επιστολή προς τους νέους και τις νέες του Δήμου Τρικκαίων από 16έως 28 ετών, το νυν ΔΣ σημειώνει:

Ο προηγούμενος μήνας τόσο για τον νομό μας, τον Δήμο μας αλλά και όλη την Θεσσαλία ήταν – και συνεχίζει να είναι – πολύ δύσκολος. Καταστάσεις μας θύμωσαν, μας στεναχώρησαν και μας αγανάκτησαν και αποτέλεσαν ένα ακόμη έναυσμα για να συνεχίσουμε αυτό που κάναμε ήδη εδώ και έναν χρόνο…
Ήρθε η ώρα να αναλάβουμε δράση ξανά να στερεώσουμε τις βάσεις μας για να φτιάξουμε το μέλλον μας, γιατί εμείς είμαστε το μέλλον! Το Δημοτικό Συμβούλιο Νέων είναι το πρώτο βήμα για αποκτήσουμε τη φωνή που θέλουμε για να ακουστούμε στην κοινωνία και να χτίσουμε γερές βάσεις για την επόμενη ημέρα με την χαρά της συνεργασίας, της συνεισφοράς, του μαζί! Ξεκινώντας την αλλαγή από τη γειτονιά μας, την πόλη μας, τον Δήμο μας. Δήλωσε συμμετοχή και γίνε η αλλαγή που περιμένεις να έρθει, για μια θητεία ακόμα πιο δημιουργική και ουσιαστική!

Το μητρώο του Δημοτικού Συμβουλίου Νέων του Δήμου Τρικκαίων θα παραμένει ανοιχτό μέχρι 31 Οκτωβρίου για να δηλώσεις και εσύ συμμετοχή σε αυτήν την μεγάλη προσπάθεια.

Κάνε την εγγραφή σου τώρα! Κάνε την εγγραφή σου ΕΔΩ

Από το γραφείο Τύπου

Προηγούμενο άρθρο «Κύριε Δήμαρχε, τι θέλετε να κάνετε για την πόλη μας;»
Επόμενο άρθρο “Πρώτη” του Νίκου Σακκά ως προέδρου του ΔΣ του Μουσείου Τσιτσάνη