Ειδήσεις

Κ. Σκρέκας: Ο κ. Τσίπρας μας δουλεύει


Σφοδρή επίθεση στην Κυβέρνηση και προσωπικά στον Πρωθυπουργό κ. Αλέξη Τσίπρα εξαπέλυσε ο Βουλευτής Ν. Τρικάλων της Ν.Δ. και Πρώην Υπουργός κ. Κώστας Σκρέκας, μιλώντας στις πρωινές εκπομπές της ΕΡΤ 1 και του STAR.

«Στη πιο κρίσιμη περίοδο για τη χώρα» είπε ο κ. Κώστας Σκρέκας «την ώρα που παλεύουμε για να κλείσουμε την αξιολόγηση ο Πρωθυπουργός αφήνει το γάμο για να πάει για πουρνάρια. Αφήνει τη χώρα στη μέση της θύελλας και της διαπραγμάτευσης για να πάει πενθήμερη εκδρομή, όπως πήγαινε στο σχολείο. Αντί να είναι εδώ ο κ. Τσίπρας, να συντονίσει τις ενέργειες, να σηκώσει τηλέφωνα και να μιλήσει με συμμάχους αυτός σηκώνεται και φεύγει για να πάει να τιμήσει ένα δικτάτορα στη Κούβα. Ή μας δουλεύουνε και δεν κάνουν διαπραγμάτευση και λένε «ναι σε όλα» ή δεν έχουν καταλάβει που βρίσκονται οι άνθρωποι».

«Η Κυβέρνηση ΣΥΡΙΖΑ-ΑΝΕΛ επιβάλλει δυσβάσταχτους φόρους παντού» συνέχισε ο κ. Κώστας Σκρέκας «και δεν μπορώ να καταλάβω πως ονειρεύονται ο πρωθυπουργός και η ανάπτυξη το 2017 όταν θα επιβάλλουν αυξήσεις στους φόρους, στις εισφορές, στα εισοδήματα, στο πετρέλαιο, στα τσιγάρα, φόρο στις αναλήψεις, θα βάζουμε την κάρτα να βγάζουμε χρήματα από την τράπεζα και να μας επιβάλλουν φόρο οι άνθρωποι».

Τέλος ο Βουλευτής Τρικάλων κατηγόρησε την Κυβέρνηση για γραφειοκρατία και κατασπατάληση του δημοσίου χρήματος «αφού διογκώνει την  γραφειοκρατία,  στον πρόσφατο ανασχηματισμό δημιούργησε δυο νέα Υπουργεία, είκοσι δύο νέες γραμματείας, χιλιάδες μετακλητοί 146 εκ. € παραπάνω το κόστος των Υπουργείων σε σχέση με την προηγούμενη χρονιά. Δεν μπορούμε να προχωρήσουμε έτσι. Ρεκόρ 15ετίας, 82.000 νέοι άνεργοι, ζούμε απίστευτες καταστάσεις, δεν μπορεί να προχωρήσει έτσι η χώρα. Ο κ. Τσίπρας υποσχέθηκε τα πάντα στους πάντες και τώρα τα εγκαταλείπει όλα. Έλεος δηλαδή…».

 

Προηγούμενο άρθρο Διανομή εσπεριδοειδών από τον Δήμο Πύλης
Επόμενο άρθρο Νέες δράσεις υπέρ ατόμων με αναπηρία στα Τρίκαλα