Ειδήσεις

Κ. Σκρέκας: Ο κ. Τσίπρας κινδυνεύει με εκλογικό αφανισμό


Μιλώντας στην πρωινή εκπομπή του ΣΚΑΙ «Αταίριαστοι», ο Τομεάρχης Περιβάλλοντοςκαι Ενέργειας της ΝΔ και Βουλευτής Τρικάλων κ. Κώστας Σκρέκας ανέφερε ότι ο κ. Τσίπρας κινδυνεύει με εκλογικό αφανισμό,γι αυτό παραδίδειτα πάντα στην 4η αξιολόγηση ώστε να πάρει παράταση για τα μέτρα του 2019 καινα κερδίσει χρόνο στην εξουσία.Επίσης ανέλυσε ότι προσπάθειατης Κυβέρνησης είναι να στερήσει την αυτοδυναμία από τη Νέα Δημοκρατία και τον Κυριάκο Μητσοτάκηκαι εκτίμησε ότι θα το επιχειρήσειμε ένα νέο εκλογικό νόμομε αναλογικότερο σύστημα και μικρότερο «μπόνους». Στόχος είναι να στερήσει από τη χώρα μιαισχυρήνέαΚυβέρνησηπου με τις κατάλληλες μεταρρυθμίσεις θα μπορέσει να ωθήσει την οικονομία στην ανάπτυξη. Στην Ελλάδα σήμερα δεν παράγεται πλούτος, ακόμη και η ΕΕ, στις εαρινές προβλέψεις μείωσετην εκτίμηση για την ανάπτυξη το 2018 κάτω του 2%.

Σε συνέχεια αυτού, ο κ. Σκρέκας πρόσθεσε:από τα στοιχεία των εισοδημάτων των φορολογουμένωντου 2017, διαπιστώνεται ότι η μεσαία τάξη έχει υποστεί σχεδόν εξαφάνιση. Ταυτόχρονα οι αυξήσεις των φόρων και οι περικοπές αποδεικνύουν κάθε άλλο από το «πάτε καλά». Η Ελλάδα το 2017 είναι πρωταθλήτρια στους φόρους και τελευταία στην ανάπτυξη.

Αναφερόμενος τέλος στη δήλωση του Κυρίτση περί θαλάμων αεριών στο δυτικό πολιτισμό και ισλαμισμού, ο κ. Σκρέκας είπε ότι είναι ατυχής κι ότι οι γενικότητες πάντα αδικούν. «Δεν φταίνε οι θρησκείες, δεν φταίνε οι λαοί, φταίνε οι άνθρωποι που μπορεί να έχουν προκαλέσει εγκλήματα».

Προηγούμενο άρθρο Νέα έργα 3,1 εκατ. ευρώ ξεκινούν από την Περιφέρεια Θεσσαλίας
Επόμενο άρθρο Παπαστεργίου: Κατακτώντας το μέλλον που μας ανήκει