Κ. Παταβούκας: «Ο Ελληνικός Λαός έδωσε ένα πολύ ξεκάθαρο μήνυμα»


 

Ελληνίδες,  Έλληνες, Αγαπητοί Φίλοι,

 

Ο Ελληνικός Λαός έδωσε ένα πολύ ξεκάθαρο μήνυμα. Το ΠΑΣΟΚ ανέλαβε μόνο του να σηκώσει τα βάρη της συγκυρίας και να βγάλει τη χώρα από την κρίση,  παίρνοντας μεγάλες ευθύνες, έχοντας μια υπεύθυνη πολιτική δράση που δεν το έκαναν αρεστό για τις αποφάσεις του στο λαό.

Για να σώσει τη χώρα από βέβαιη κατάρρευση, αναγκάστηκε να λάβει δυσάρεστα για τον κόσμο μέτρα, επιλέγοντας την απαιτητική οδό του σήμερα για την ασφαλή πορεία του αύριο, αντί για τη δημαγωγία και τις εύκολες λύσεις.

Το ΠΑΣΟΚ και εγώ προσωπικά στο Νομό μου θα είμαστε παρόντες δουλεύοντας σκληρά για να επιτευχθεί η ανάπτυξη.

Το στοίχημα είναι να μη μείνει ακυβέρνητη η χώρα. Χρειαζόμαστε μια ισχυρή κυβέρνηση. Είναι επιβεβλημένο και ζωτικής σημασίας αυτό.

 

Για μένα ήταν ένας καθαρός και δυναμικός  αγώνας, ο αγώνας που έδωσα. Από την πρώτη στιγμή της εξαγγελίας της υποψηφιότητάς μου μέχρι αυτή την ώρα. Γιατί το εννοώ όταν λέω πρώτα ο τόπος.

Πάλεψα με θέρμη κάθε στιγμή, παρών κάθε στιγμή.

 

Ευχαριστώ τους ψηφοφόρους του ΠΑΣΟΚ, γιατί βγήκαν από τη θέση του φόβου και της αμφιβολίας και μπήκαν στην ενέργεια της δράσης και της ανάπτυξης. Αυτοί είναι οι μεγάλοι νικητές, γιατί έδειξαν πολιτική ωριμότητα.

 

Ευχαριστώ όλους κι έναν έναν ξεχωριστά για την ψήφο με την οποία με τίμησαν, γιατί μοιραζόμαστε το ίδιο όραμα, γιατί θέλουμε το καλό του τόπου έξω από προεκλογικά φούμαρα αλλά με μετεκλογική δράση.

 

Το γραφείο μου θα είναι πάντα ανοιχτό. Ήρθα για να μείνω και να αγωνιστώ κι αυτό θα κάνω. Θα είμαι παρών και θα προσφέρω με κάθε τρόπο στην πρόοδο του νομού.

 

Εύχομαι καλή επιτυχία στον Γιώργο Οικονόμου. Θα είμαι δίπλα του για να καταφέρουμε πιο πολλά για την ανάπτυξη του τόπου και την ενδυνάμωση της περιφέρειας.

Ευχαριστώ τους συνυποψήφιους μου και όλους τους ψηφοφόρους, γιατί μοιραζόμαστε το ίδιο όραμα για το εθνικό συμφέρον.

Από αύριο ξεκινάμε δουλειά.

 

 

 

Κώστας Παταβούκας

 

 

Προηγούμενο άρθρο Ευχαριστήριο μήνυμα της Ζέφης Νικολάου
Επόμενο άρθρο Ζωή και…κότα (ή μήπως πάπια;)