Ειδήσεις

Κ. Αγοραστός για Kick Boxing


Τις ευχαριστίες της Πανελλήνιας Ομοσπονδίας Kick Boxing για τη διοργάνωση του Πανελληνίου Πρωταθλήματος και τους διασυλλογικούς αγώνες που διεξάγονται στη Θεσσαλία για 6 συνεχή χρόνια, εξέφρασε ο γενικός γραμματέας της Ομοσπονδίας κ. Παναγιώτης Τσεκούρας προς τον Περιφερειάρχη Θεσσαλίας κ. Κώστα Αγοραστό. Κατά τη συνάντηση που είχαν ο κ. Τσεκούρας προσέφερε στον κ. Αγοραστό ένα ζευγάρι γάντια Kick Boxing και ένα αναμνηστικό από το «Thessalia Open 2016» που στέφθηκε με απόλυτη επιτυχία τον περασμένο Οκτώβρη.

Ο γενικός γραμματέας της Ομοσπονδίας αναγνώρισε τη μεγάλη συμβολή της Περιφέρειας Θεσσαλίας στις διοργανώσεις, που έφεραν στην περιοχή περίπου 5.000 αθλητές από το 2013 και μετά, για να αγωνιστούν στο αγαπημένο τους άθλημα.

Ο κ. Κ. Αγοραστός ευχαρίστησε για τα αναμνηστικά τονίζοντας ότι η Περιφέρεια Θεσσαλίας θα συνεχίσει να στηρίζει αθλητικές διοργανώσεις καθώς: «ο αθλητισμός δίνει χρόνια στη ζωή και ζωή στα χρόνια. Πλάθει ισχυρούς χαρακτήρες και μαθαίνει στους ανθρώπους και ιδιαίτερα στους νέους, να πέφτουν, να προσπαθούν και να σηκώνονται συνεχίζοντας τον αγώνα».

Προηγούμενο άρθρο Η ομιλία στην απεργιακή συγκέντρωση του ΠΑΜΕ
Επόμενο άρθρο Ανοιχτά Μουσεία για όλους στον Δήμο Τρικκαίων