Πρωτοσέλιδο

Κυκλοφοριακές ρυθμίσεις που θα διευκολύνουν την κίνηση στη νέα υπόγεια διάβαση στα Σαράγια


Κυκλοφοριακές ρυθμίσεις που θα διευκολύνουν τη διέλευση οχημάτων στη νέα υπόγεια διάβαση στα Σαράγια και στην ευρύτερη περιοχή θα ισχύσουν από την ερχόμενη Κυριακή. Η υπόγεια διάβαση είναι έτοιμη και θα εγκαινιαστεί στις 11 το πρωί της 31ης Ιουλίου 2016 από τον υπουργό Υποδομών, Μεταφορών και Δικτύων κ. Χρήστο Σπίρτζη.
Οι κυκλοφοριακές ρυθμίσεις αποσκοπούν στη βελτίωση της κίνησης των οχημάτων.  Γνώμονας για αυτό, η ομαλή κυκλοφορία τους και η προστασία των πεζών,  ειδικά κατά τη μετάβαση και αποχώρησή τους από τον παρακείμενο Ιερό Ναό.
Οι ρυθμίσεις αυτές είναι:
1. Η οδός Ευριπίδου (που περνά μπροστά από τον σιδηροδρομικό σταθμό)  μονοδρομείται με κατεύθυνση τον σταθμό, στο τμήμα της από την οδό Αρριανού μέχρι την οδό Τερτίπη

  1. Η οδός Ζωοδόχου Πηγής (που περνά από το πάνω μέρος της πλατείας Πούλιου) μονοδρομείται με κατεύθυνση τον Ι. Ναό, στο τμήμα της από την οδό Αρριανού μέχρι την οδό Τερτίπη
    3. Το τμήμα της οδού Ευριπίδου, ανάμεσα στην οδό Αρριανού και την οδό Ζωοδόχου Πηγής (δίπλα από το παρακείμενο κέντρο) θα παραμείνει κλειστό για την κίνηση των οχημάτων.
    Οι οδηγοί για τη διευκόλυνσή τους θα ακολουθούν τις πινακίδες ρύθμισης κυκλοφορίας.

    Από το γραφείο Τύπου του Δήμου Τρικκαίων

 

Προηγούμενο άρθρο 1,1 εκατ. ευρώ για εκπαιδευτική υποστήριξη και την ένταξη μαθητών με αναπηρία
Επόμενο άρθρο Συλλήψεις για κατοχή μικροποσότητας κάνναβης και αυτοσχέδιου τσιγάρου