Ειδήσεις

Κοπή πίτας του Κέντρου Αποκατάστασης και Αποθεραπείας Animus


Πραγματοποιήθηκε στις 09.01.2020 η κοπή πίτας του Κέντρου Αποκατάστασης και Αποθεραπείας Animus στην αίθουσα πολλαπλών χρήσεων, στις εγκαταστάσεις της δομής, στο 8οχλμ Λάρισας -Τρικάλων, παρουσία του Μητροπολίτη Λαρίσης και Τυρνάβου κ.κ. Ιερώνυμου και της Διοίκησης του Ομίλου Animus.

Παράλληλα πραγματοποιήθηκε, παρουσία όλων των ιερέων της Ιεράς Μητροπόλεως, Ιερατική Σύνοδος πρωτοστατούντος του Σεβασμιοτάτου Μητροπολίτου κ.κ. Ιερώνυμου και η καθιερωμένη κοπή πίτας των κληρικών.

ΤονΣεβασμιότατο υποδέχθηκε με μεγάλη συγκίνηση νοσηλευόμενος παραπληγικός ασθενής φορώντας το ρομποτικό εξοπλισμό «EKSOGT», το πιο εξελιγμένο σύστημα ρομποτικής βάδισης στην Ευρώπη, που του δίνει τη δυνατότητα να περπατά ξανά!

Σκοπός της συνάθροισης, από πλευράς του Ομίλου ANIMUS, ήταν η απόδοση του Προγράμματος Υγείας ANIMUS  στους Ιερείς και στις οικογένειες τους, απολύτως δωρεάν, ως ένδειξη σεβασμού στο ρόλο και στο έργο της Μητροπόλεως, πάντα στο πλαίσιο της εταιρικής κοινωνικής ευθύνης του Ομίλου.

Στη συνέχεια ο Σεβασμιότατος Μητροπολίτης Ιερώνυμος ευλόγησε και έκοψε την πίτα του Κέντρου Αποκατάστασης Animus και  τίμησε τη Διοίκηση του Ομίλου, τον Πρόεδρο και Διευθύνοντα Σύμβουλο κ. Αχιλλέα Αθ. Νταβέλη και τον Αντιπρόεδρο κ.Ιωάννη ΑΘ. Νταβέλη, με τον ύψιστο τίτλο τιμής σε πολίτη, του Σταυρού του Αγίου Αχιλλείου και Αγίου Βησσαρίωνος. Επιπροσθέτως ευχαρίστησε τη διοίκηση για το κοινωνικό έργο που προσφέρει ο όμιλος AΝΙΜUS μέσω της ποιοτικής παροχής υπηρεσιών υγείας.

Με ιδιαίτερη συγκίνηση η διοίκηση αποδέχτηκε την ύψιστη αυτή τιμή και δεσμεύτηκε να συνεχίσει το ανθρωποκεντρικό της έργο και τις κοινωνικές της δράσεις.

Προηγούμενο άρθρο Η αμαρτία κατά τον Άγιο Ιωάννη τον Χρυσόστομο - Του πρωτ. Αθανασίου Τύμπα
Επόμενο άρθρο Παρουσιάζεται ο Δευκαλίων ο Θεσσαλός