Ειδήσεις

Κοινωνική δράση της Γενικής Περιφερειακής Αστυνομικής Διεύθυνσης Θεσσαλίας


Ενόψει του εορτασμού του Πάσχα, το προσωπικό της Γενικής Περιφερειακής Αστυνομικής Διεύθυνσης (ΓΕ.Π.Α.Δ.) Θεσσαλίας και της Διεύθυνσης Αστυνομίας Λάρισας, με την πολύτιμη αρωγή φίλων του Σώματος, συγκέντρωσαν τρόφιμα, τα οποία παραδόθηκαν στην Ιερά Μητρόπολη Λαρίσης και Τυρνάβου για την ενίσχυση των συσσιτίων της «Ο Επιούσιος».

Την Παρασκευή 7 Απριλίου 2023, παραμονές της Αγίας και Μεγάλης Εβδομάδας, ο Γενικός Περιφερειακός Αστυνομικός Διευθυντής Θεσσαλίας, Ταξίαρχος Θωμάς Καρανάσιος, συνοδευόμενος από τον Διευθυντή της Διεύθυνσης Αστυνομίας Λάρισας, Αστυνομικό Διευθυντή Αγάπιο Χαρακόπουλο, τον Αστυνομικό Υποδιευθυντή Παναγιώτη Οικονόμου και τον Αστυνόμο Β΄ Πέτρο Παπαδημητρίου της Γενικής Περιφερειακής Αστυνομικής Διεύθυνσης Θεσσαλίας, συναντήθηκαν με τον Σεβασμιώτατο Μητροπολίτη Λαρίσης και Τυρνάβου, κ.κ. Ιερώνυμο και προσέφεραν τα συγκεντρωθέντα είδη.

Από την πλευρά του ο Μητροπολίτης εξέφρασε τις ευχές του και εγκάρδιες ευχαριστίες για την πράξη ανθρωπιάς και αλληλεγγύης των αστυνομικών.

Με γνώμονα ότι η ενσυναίσθηση αποτελεί σημείο αναφοράς των γυναικών και ανδρών που υπηρετούν στις αστυνομικές Υπηρεσίες της Θεσσαλίας, παρόμοιες δράσεις πρόκειται να πραγματοποιηθούν και στο μέλλον.

Η Γενική Περιφερειακή Αστυνομική Διεύθυνση Θεσσαλίας εύχεται καλό Πάσχα με υγεία σε όλους.

 

Προηγούμενο άρθρο Σύσκεψη της Αντιπεριφερειάρχη Υγείας Λ. Ρογγανάκη με τις Διευθύνσεις Υγείας και Κοινωνικής Μέριμνας της Περιφέρειας Θεσσαλίας
Επόμενο άρθρο 19.200 μαθητές μεταφέρει η Περιφέρεια Θεσσαλίας