Κοινωνική Δομή Μουσικής και Χορού στα Τρίκαλα


Σε μια ακόμη κοινωνική προσφορά και ενίσχυση του δικτύου αλληλεγγύης, προχωρά ο Δήμος Τρικκαίων. Αυτή τη φορά, συνεχίζει την Κοινωνική Δομή Μουσικής και Χορού, με τη συνεργασία των ιδιωτικών σχολών χορού και ωδείων του Δήμου μας.
Ετσι, και φέτος, θα ξεκινήσει η διαδικασία υποβολής αιτήσεων για τη φοίτηση οικονομικώς ασθενέστερων παιδιών, σε σχολές χορού ή σε ωδεία, αναλόγως των επιθυμιών τους και της κλίσης τους. Εξάλλου, η ενίσχυση του πολιτισμού ως απόδειξης ουσιαστικής προσφοράς στην εκπαίδευση της νεολαίας μας, αποτελεί κύριο μέλημα του Δήμου Τρικκαίων, ο οποίος συνεργάστηκε και φέτος με τις ιδιωτικές σχολές χορού και ιδιωτικά ωδεία.
Ετσι, από τη Δευτέρα 14 Σεπτεμβρίου μέχρι τις 28 Σεπτεμβρίου 2015, θα γίνονται δεκτές αιτήσεις ενδιαφερομένων, στο τμήμα Παιδεία και Πολιτισμού, στο Πνευματικό Κέντρο του Δήμου Τρικκαίων (Γαδιβάλδη 8, τηλέφωνο 2431351509).
Μετά τη λήξη της προθεσμίας υποβολής, η αρμόδια επιτροπή (συγκροτείται βάσει απόφασης του Δημοτικού Συμβουλίου)( θα εξετάσει τις αιτήσεις και με βάση τα κριτήρια, θα γίνει η κατανομή στις σχολές.
Τα δικαιολογητικά που απαιτούνται, είναι:

1. ΑΝΤΙΓΡΑΦΟ ΤΑΥΤΟΤΗΤΑΣ

2. ΕΚΚΑΦΑΡΙΣΤΙΚΟ ΕΦΟΡΙΑΣ

3. ΚΑΡΤΑ ΑΝΕΡΓΙΑΣ ΓΟΝΕΩΝ

4. ΓΝΩΜΑΤΕΥΣΗ ΥΓΕΙΟΝΟΜΙΚΗΣ ΕΠΙΤΡΟΠΗΣ ΓΙΑ ΑΝΑΠΗΡΙΑ ΓΟΝΕΑ

5. ΟΠΟΙΟΔΗΠΟΤΕ ΑΛΛΟ ΔΙΚΑΙΟΛΟΓΗΤΙΚΟ ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΛΗΦΘΕΙ ΘΕΤΙΚΑ ΓΙΑ ΤΗΝ ΕΝΤΑΞΗ ΤΟΥ ΠΑΙΔΙΟΥ

Από το γραφείο Τύπου

Προηγούμενο άρθρο Επιλύεται ένα χρόνιο πρόβλημα στη συμβολή των οδών Μακεδονίας, Πλαστήρα & Πλαταιών
Επόμενο άρθρο 40.00 ευρώ για την ανακατασκευή του βοηθητικού γηπέδου του Δημοτικού Σταδίου Τρικάλων