Ειδήσεις

ΚΝΕ Θεσσαλίας: Το νομοσχέδιο Κεραμέως – Χρυσοχοΐδη θα μείνει στα χαρτιά!


Παρά την προσπάθεια της κυβέρνησης να εκμεταλλευτεί με άθλιο τρόπο την πανδημία για να περάσει αντιδραστικά μέτρα και να επιβάλει “σιγή νεκροταφείου” στα Πανεπιστήμια, παρά τα ψέματα, τη συκοφαντία και τις προβοκάτσιες που αξιοποιεί εναντίον των φοιτητών, το απαράδεκτο νομοσχέδιο Κεραμέως – Χρυσοχοΐδη έχει ήδη καταδικαστεί στη συνείδηση της νέας γενιάς και θα ακυρωθεί στην πράξη!

Χιλιάδες φοιτητές, για τρίτη συνεχόμενη βδομάδα, υπερασπίζονται τις σπουδές, τη ζωή και τα δικαιώματά τους. Οι μεγαλειώδεις κινητοποιήσεις τους σε όλη την Ελλάδα, με όλα τα μέτρα προστασίας, ούτε “ρίσκο” έχουν, ούτε μπορούν να αποτελέσουν αντικείμενο μιας ψευδεπίγραφης δικομματικής κόντρας ανάμεσα σε εκείνους που ευθύνονται για τη σημερινή κατάσταση.

Η φωνή των φοιτητών -και κάτω από τη μάσκα- ολοένα δυναμώνει και ακούγεται εκκωφαντικά σ’ όλο τον λαό!

Η κυβέρνηση, αντί να προχωρά σε προσαγωγές φοιτητών -ανάμεσά τους κι ένα μέλος της ΚΝΕ-, αντί να επιλέγει τον αυταρχισμό και την καταστολή, έστω και την τελευταία ώρα, να αποσύρει το “ζωντανό-νεκρό” νομοσχέδιό της, με το οποίο επιχειρεί να θωρακίσει το Πανεπιστήμιο ΑΕ το οποίο έχτισαν διαχρονικά όλες οι κυβερνήσεις. Άλλωστε, και να ψηφιστεί, θα μείνει στα χαρτιά!».

 

 

Προηγούμενο άρθρο Σε κοινή συνεδρίαση της Ελληνικής και της Γαλλικής Επιτροπής Εθνικής Άμυνας ο Θανάσης Λιούτας
Επόμενο άρθρο Δωρεά υποδημάτων εργασίας για τις ανάγκες της Αστυνομίας Λάρισας από την Εταιρεία Διανομής Αερίου ΕΔΑΘΕΣΣ