Ειδήσεις

Κατατακτήριες Εξετάσεις στο Ωδείο Τρικάλων Α. Κασιώλα


Με μεγάλη επιτυχία πραγματοποιήθηκαν οι Κατατακτήριες Εξετάσεις της ΣχολήςΑνωτέρων Θεωρητικών (Τμημάτων Ειδικού Αρμονίας και Ωδικής) και της Σχολής Σαξοφώνου,την Κυριακή22 Οκτωβρίου 2017στο “ΩΔΕΙΟ ΤΡΙΚΑΛΩΝ Α. ΚΑΣΙΩΛΑ”.
Οι εξεταστικές επιτροπές, οι οποίεςορίστηκαν με την υπ’ αριθμ. 398247/10306/47882333/19-10-2017απόφασητου ΥΠΟΥΡΓΕΙΟΥ ΠΟΛΙΤΙΣΜΟΥ ΚΑΙ ΑΘΛΗΤΙΣΜΟΥ και οι οποίεςαποτελούνταναπό τους:
Κασιώλα Αναστασία, Καλλιτεχνική Διευθύντρια του Ωδείου και Πρόεδρο της επιτροπής, Τσούβα Μαρκέλλα, Καθηγήτρια Ανωτέρων Θεωρητικών, Παπαζαρή Αθανάσιο, τ. διδάσκονταστοΤμήμα Μουσικών Σπουδών του Α.Π.Θ.,Κυριακόπουλο Δημήτριο, Καθηγητή Ανωτέρων Θεωρητικών, Δ/ντή Ωδείου,Σίμο Σταύρο, Καθηγητή Ανωτέρων Θεωρητικών,Τσέλιο Δημήτριο, Καθηγητή Σαξοφώνου,Αβράμογλου Ξενοφώντα, Καθηγητή Σαξοφώνου, Καπετανάκη Χαράλαμπο, Καθηγητή Σαξοφώνου, ενώπιον του εκπροσώπου του ΥΠ.ΠΟ.Α., κ. A. Κωτούλα, κατέταξαν τους επιτυχόντες σπουδαστές ως εξής:

ΣΧΟΛΗ ΑΝΩΤΕΡΩΝ ΘΕΩΡΗΤΙΚΩΝ

1ο Έτος Ειδικού Αρμονίας
Ζούζουλα Ευδοξίατου Στεφάνου
Καραθανάση Στυλιανήτου Αναστασίου
Μηνίτσιος Νεκτάριος του Κωνσταντίνου
Μπίζιου Στυλιανή του Χρήστου
Μπλέτσας Αθανάσιος του Βαΐου
Σπάχου Στεφανία του Βασιλείου

2οΈτος Ωδικής (με πτυχίο Ειδικού Αρμονίας)
Δούμας Βλάσιοςτου Άγγελου
ΜπαντήΔήμητρατου Αθανασίου
ΜπάρδαΕμμέλειατου Δημητρίου
ΜπάρδαςΒησσαρίωντου Δημητρίου
ΝικάκηΡοδάνθητου Γεωργίου
ΡάκοςΑθανάσιοςτου Σωτηρίου

ΣΧΟΛΗ ΣΑΞΟΦΩΝΟΥ
Β΄ Ανωτέρα Τάξη
ΧήραΒασιλικήτου Παναγιώτη

Μετά την ανακοίνωση των αποτελεσμάτων, τα μέλη των επιτροπών συνεχάρησαν τους σπουδαστές, τους υπεύθυνους καθηγητές και τη διεύθυνση του “Ωδείου Τρικάλων A. Κασιώλα”. Μέλη της επιτροπής που παρευρέθησαν για πρώτη φορά στις εξετάσεις του Ωδείου, εξήραν το επίπεδο των υποψηφίων δηλώνοντας ιδιαίτεραεντυπωσιασμένοι. Στις Κατατακτήριες Εξετάσεις Σαξοφώνου στο πιάνο συνόδευσε η κ. Κατερίνα Σακέτα.

Προηγούμενο άρθρο ΣΘΕΒ: Ευνοϊκότερη αντιμετώπιση αμιγώς εξαγωγικών επιχειρήσεων για τον Αναπτυξιακό Νόμο
Επόμενο άρθρο Η Λαϊκή Συσπείρωση για την αξιολόγηση