Κατάμεστη από κόσμο η αθλητική εκδήλωση του Κώστα Παταβούκα


Σε εκδήλωση με καθαρά αθλητικό χαρακτήρα που οργάνωσε ο Κώστας Παταβούκας τη Δευτέρα, 30 Απριλίου 2012 στην κατάμεστη από κόσμο Αίγλη  στην πλατεία Ρήγα Φεραίου ο ίδιος αλλά κι οι εκπρόσωποι της αθλητικής ζωής του τόπου τόνισαν τη σημασία της άθλησης για την ποιότητα ζωής.

Στην εκδήλωση έδωσαν το δυναμικό παρόν αλλά και την εγκάρδια υποστήριξη στον Κώστα Παταβούκα ο Πρόεδρος και τα μέλη του συλλόγου των παλαίμαχων ποδοσφαιριστών Τρικάλων, οι πρόεδροι των ερασιτεχνικών συλλόγων, σημαντικοί εκπρόσωποι από τα αθλήματα της καλαθοσφαίρισης, της πάλης, της ποδηλασίας, των καταδύσεων καθώς και πολλοί αθλητές.

Ο Κώστας Παταβούκας έχοντας ο ίδιος 20ετή πορεία στο μπάσκετ από το 1979 έχει αγωνιστεί με τη φανέλα του Αστέρα Εξαρχείων, έχει διατελέσει αρχηγός της ΑΕΚ και του Παναθηναϊκού, έχει αγωνιστεί με μεγάλη επιτυχία με τα χρώματα της Kinder Bologna και για 14 χρόνια ήταν βασικό στέλεχος της Εθνικής Ομάδας της οποίας επίσης διατέλεσε αρχηγός. Μάλιστα για τη 10ετή πολιτική του σταδιοδρομία έχει από τον αθλητισμό διδαχτεί ήθος, στρατηγική επίτευξης στόχων, πειθαρχία, αγωνιστικότητα και σταθερότητα, μείζονες αξίες για την πολιτική δράση.

Η καρδιά του άλλωστε χτυπά πάντα σε αθλητικό παλμό,  αφού πιστεύει βαθιά πως ο αθλητισμός και ζωή πάνε πάντα μαζί… Σε αυτό το πλαίσιο εργάστηκε και ως Γραμματέας Τομέα Αθλητισμού ΠΑΣΟΚ, ως Αντιπρόεδρος του Οργανισμού Νεολαίας και Άθλησης του Δήμου Αθηναίων αλλά κυρίως ως Ειδικός Γραμματέας Διατροφής και Άθλησης του Υπουργείου Υγείας και Κοινωνικής Αλληλεγγύης, όπου με τη δράση του έδωσε πνοή στα Τεφαα Τρικάλων μέσα από προγράμματα που προωθούν τον αθλητισμό για όλους ακόμη και για ανθρώπους με προβλήματα κίνησης.

 

Στη χθεσινή εκδήλωση το όραμα του για μια Ελλάδα προσανατολισμένη στην φυσική υγεία και τον αθλητισμό χειροκρότησαν ο Πρόεδρος του ΕΠΣΤ κ. Θανάση Μπουτζιώλη και μέλη του Δ.Σ. του Συλλόγου, ο προσωπικός του φίλος και θεματικός Αντιπεριφερειάρχης Αθλητισμού-Πολιτισμού και Κοινωνικής Συνοχής Ευθύμης Ρεντζιάς  πολλοί αθλητές κι εκπρόσωποι της αθλητικής ζωής του τόπου και καλοί του φίλοι.

 

 

Προηγούμενο άρθρο Από του χάρου τα δόντια…
Επόμενο άρθρο Οι ιδιοκτήτες ταξί Τρικάλων στηρίζουν το Μιχάλη Ταμήλο