Ειδήσεις

Καλοκαιρινό «αντίο» με συγκίνηση και παιχνίδι στον Ζ Παιδικό Σταθμό του Δήμου Τρικκαίων


« Σας ευχαριστούμε για τις όμορφες στιγμές που ζήσαμε μαζί . Η σκέψη μας θα σας συντροφεύει, πάντα θα ρωτάμε για εσάς και θα καμαρώνουμε με τις επιτυχίες σας». Με αυτά τα λόγια οι παιδαγωγοί του Ζ΄ παιδικού σταθμού του Δήμου Τρικκαίων αποχαιρέτησαν τους μικρούς μαθητές και τις μικρές μαθήτριες στην πιο όμορφη καλοκαιρινή γιορτή.

Από νωρίς το απόγευμα της Τετάρτης 21 Ιουνίου 2023 η αυλή του σταθμού γέμισε από γονείς – κηδεμόνες και συγγενείς των παιδιών, οι οποίοι χάρισαν το πιο θερμό τους χειροκρότημα.

Οι πειρατές, τα ναυτάκια, τα ψαράκια είχαν την τιμητική τους. Ο πλούσιος μπουφές και η εξαιρετική παράσταση Καραγκιόζη από τον Κοσμά Παναγιώκα ενθουσίασαν γονείς και παιδιά, που όλη την περασμένη χρονιά, σε έναν ανακαινισμένο σταθμό, απέκτησαν σημαντικές εμπειρίες και γνώσεις.

Τον ενθουσιασμό και την χαρά των παιδιών διαδέχτηκε η συγκίνηση των παιδαγωγών και των γονέων τη στιγμή της αποφοίτησης. Και όπως τονίζουν οι παιδαγωγοί «με τα παιδιά παίξαμε, γελάσαμε, κλάψαμε, μάθαμε, δημιουργήσαμε, μεγαλώσαμε και χωρίς να το καταλάβουμε έφτασε η στιγμή της αποφοίτησης. Χαιρόμαστε που τα παιδιά έχουν πάρει μαζί τους γλυκές και ευχάριστες αναμνήσεις που θα τα συντροφεύουν για πάντα».

Ο αντιδήμαρχος Κοινωνικής Μέριμνας Νίκος Σακκάς έδωσε έμφαση στη βαρύτητα που δίνει ο Δήμος Τρικκαίων στους βρεφικούς και παιδικούς σταθμούς, στηρίζοντας την τρικαλινή οικογένεια και αναμορφώνοντας τις σχολικές υποδομές. Παρέστησαν επίσης, η Οικονομικών Σοφία Αλεστά και η προϊσταμένη Δ/νσης Κοινωνικής Μέριμνας κ. Στ. Πελίγκου.

Οι γονείς δήλωσαν πως τα παιδιά τους, πέρασαν τη χρονιά σε ένα όμορφο και ασφαλές περιβάλλον αφού ο σταθμός ανακαινίστηκε πλήρως και φεύγουν έχοντας αποκτήσει σημαντικές εμπειρίες και γνώσεις αλλά και έχοντας πάρει μαζί τους γλυκές και ευχάριστες αναμνήσεις που θα τα συντροφεύουν για πάντα .

Από το γραφείο Τύπου

Προηγούμενο άρθρο Το ΚΗΦΗ Δ. Τρικκαίων στο Μουσείο Τσιτσάνη
Επόμενο άρθρο Πού και ποιους ψηφίζουν δημότες Τρικκαίων και ετεροδημότες