Κακή μέρα για τσαντάκηδες


 Πέρασαν  τα χρόνια και έχασε την…  οξυδέρκειά του ένας 66χρονος “τσαντάκιας” που έδρασε μέσα σε εμπορικό κατάστημα στην πόλη της Καρδίτσας. Η κλοπή που επιχείρησε πέτυχε, αλλά έγινε άθελά του πρωταγωνιστής σε… ταινία μικρού μήκους, αφού το κλειστό κύκλωμα ασφάλειας κατέγραψε τα πάντα χωρίς εκείνος να το προσέξει!

Ο 66χρονος άρπαξε το τσαντάκι μέσης ενός 24χρονου, μέσα στο οποίο υπήρχαν 430 ευρώ, ένα κινητό και διάφορα προσωπικά έγγραφα. Όταν το θύμα αντιλήφθηκε ότι το τσαντάκι είχε κάνει «φτερά», ειδοποίησε την Ασφάλεια, αστυνομικοί της οποίας έλεγξαν το βίντεο από τις κάμερες του μαγαζιού και δεν άργησαν να ταυτοποιήσουν τον δράστη, ο οποίος συνελήφθη και τους οδήγησε σε έναν κάδο απορριμμάτων όπου είχε πετάξει το τσαντάκι με το περιεχόμενό του, εκτός φυσικά από τα χρήματα που βρέθηκαν πάνω του.

 *Άτυχος στάθηκε  και ένας 30χρονος “τσαντάκιας” που έδρασε στα Τρίκαλα, εκμεταλλευόμενος την ολιγόλεπτη απουσία μιας 44χρονης από το αυτοκίνητό της που το άφησε ξεκλείδωτο έχοντας μέσα την τσάντα της με ένα κινητό και διάφορα προσωπικά αντικείμενα. Οι αστυνομικοί τον συνέλαβαν πριν απομακρυνθεί και βρήκαν στην κατοχή του την τσάντα με το περιεχόμενό της. 

Προηγούμενο άρθρο Σε κλοιό σκουπιδιών τα Τρίκαλα - Πενθήμερες κινητοποιήσεις των εργαζομένων στην καθαριότητα
Επόμενο άρθρο Κ. Σημίτης: Ο Προφήτης του Χάους!