Ειδήσεις

Και φέτος δωρεάν μουσική – χορός σε μαθητές/τριες από την Κοινωνική Δομή του Δ. Τρικκαίων


Ενθαρρυντική για μια ακόμη χρονιά η συνεργασία του Δήμου Τρικκαίων με τις σχολές χορού και τα ιδιωτικά ωδεία. Στο πλαίσιο του προγράμματος για την «Κοινωνική Δομή μουσικής και χορού για άπορους/ες και οικονομικά αδύναμους/ες μαθητές/τριες», οι ιδιοκτήτες των σχολών και των ωδείων προσέφεραν δωρεάν θέσεις σε μαθητές και μαθήτριες με οικονομικά προβλήματα.

Στο πρότυπο της κοινωνικής Δομής Ενισχυτικής Διδασκαλίας, ο Δήμος Τρικκαίων υποδέχθηκε τις αιτήσεις των ενδιαφερομένων και η αρμόδια επιτροπή εξήγαγε τα σχετικά αποτελέσματα. Την επιτροπή αποτελούσαν ο αντιδήμαρχος Παιδείας Ακης Αναστασίου, η αντιδήμαρχος Κοινωνικής Μέριμνας Γεωργία Κοτρώνη –Μπαλοδήμου και η προϊσταμένη του τμήματος Παιδείας του Δήμου Τρικκαίων, Βάνα Αντωνιάδου.
Με βάση τα αποτελέσματα, 57 μαθητές και μαθήτριες θα μετάσχουν δωρεάν σε τμήματα που δήλωσαν, για να βελτιώσουν τις μουσικές ή χορευτικές τους σπουδές.
Η κ. Κοτρώνη τόνισε τη σημασία της πρωτοβουλίας του Δήμου για μαθητές/τριες με οικονομικά προβλήματα, ενώ ο κ. Αναστασίου ευχαρίστησε τους ιδιοκτήτες των σχολών χορού και των ωδείων για τη συνεργασία τους και την πλήρη στήριξη στο πρόγραμμα.
Οσοι/ες επελέγησαν, θα ειδοποιηθούν από το τμήμα Παιδείας, αλλά για κάθε ενδεχόμενο, λειτουργούν για πληροφορίες οι τηλεφωνικοί αριθμοί 2431353506 και 2431353508.

Από το γραφείο Τύπου του Δήμου Τρικκαίων

Προηγούμενο άρθρο Συνεργασία και θετικό πνεύμα στη Παπαστεργίου – Ομοσπονδίας Αστικών Συγκοινωνιών
Επόμενο άρθρο Συνελήφθη ένα άτομο για παράβαση του νόμου περί ναρκωτικών ουσιών