Καθορίστηκε ο τιμοκατάλογος για κολύμπι σε Μπάρα, Αη Γιώργη


 Με απόφασή του το νεοσύσταστο διοικητικό συμβούλιο του Οργανισμού Αθλητισμού, Πολιτισμού, Κοινωνικής Φροντίδας και Αλληλεγγύης (Ο.Α.Π.Κ.Φ.Α) του δήμου Τρικκαίων καθόρισε τον τιμοκατάλογο για την χρήση του δημοτικού κολυμβητηρίου στην Μπάρα και της πισίνας στο πάρκο του Αη Γιώργη στο Ριζαριό.

 Κατά πλειοψηφία (μειοψήφησαν οι Γ. Καϊκης και Στ. Γκότζιας) καθορίστηκε το ποσό για την έκδοση κάρτας συμμετοχής των παιδιών ηλικίας 5 έως 12 ετών στο τμήμα εκμάθησης κολύμβησης ανηλίκων για την θερινή περίοδο που θα λειτουργήσει στο δημοτικό κολυμβητήριο Μπάρας.

Ειδικότερα για το ένα παιδί η τιμή κάρτας ανέρχεται στο ποσό των 30 ευρώ, για τα δύο παιδιά (αδέλφια) 40 ευρώ, για τα τρία παιδιά (αδέλφια) και τους πολύτεκνους δωρεάν.

Οι ιδιωτικοί σύλλογοι που  χρησιμοποιούν την πισίνα θα πληρώνουν για το κάθε μέλος τους ποσό ίσο με το 50% των τιμών που έχει ο δήμος.

Επίσης καθορίστηκε το ύψος του χρηματικού αντιτίμου για την χρήση της πισίνας του δημοτικού πάρκου Αγίου Γεωργίου ως εξής:

  • Παιδιά έως 12 ετών: 0,50 ευρώ τιμή εισόδου
  • Παιδιά άνω των 12 ετών: 1 ευρώ τιμή εισόδου
  • Κοινό: 10 ευρώ για την χρήση της πισίνας ολόκληρη την θερινή περίοδο.

Επίσης ενέκρινε κατά πλειοψηφία τον προϋπολογισμό του Οργανισμού για το 2011 και την αναδιάρθρωση των δανειακών υποχρεώσεων του «Ασκληπιού» προς το ταμείο Παρακαταθηκών και Δανείων.

Προηγούμενο άρθρο Στη Μελιβοία τον προσεχή Αύγουστο το τρίτο Παγκόσμιο Θεσσαλικό Συνέδριο και Αντάμωμα
Επόμενο άρθρο Μαγιάτικη γιορτή για τη μητέρα στο Κ.Δ.Α.Π. «ΦΡΟΥΡΙΟ»