Ειδήσεις

Ισχυρή παρουσία της Ν.Ο. Τρικάλων στην Καρδίτσα με τον Λ. Αυγενάκη


Μετά από πρόσκληση της ΝΟΔΕ Καρδίτσας, ισχυρή αντιπροσωπεία  της Νομαρχιακής Οργάνωσης της ΝΔ Τρικάλων, με τον Τομεάρχη οργανωτικού Νίκο Καρδούλα, τον πρόεδρο της ΝΟΔΕ Μιχάλη Μπαγιώτη, τον γραμματέα της ΝΟΔΕ Γιάννη Κουτσονάσιο, τον Υπεύθυνο Θεματικού Τομέα Δράσης Υγείας της Ν.Ο. Ηλία Τσιαούση και τον αντιπρόεδρο της ΔΗΜΤΟ Φαρκαδόνας Βαγγέλη Χασιώτη, μετέβη στην Καρδίτσα για τη χοροεσπερίδα που διοργάνωσε η ΝΟΔΕ Καρδίτσας, παρουσία του Γραμματέα της Πολιτικής Επιτροπής της ΝΔ και Βουλευτή Νομού Ηρακλείου Λευτέρη Αυγενάκη, ο οποίος ήταν και κεντρικός ομιλητής.

Σε μια κατάμεστη αίθουσα που θύμιζε παλαιότερες συγκεντρώσεις, στελέχη και φίλοι του κόμματος γέμισαν το κέντρο διασκέδασης, δίνοντας το βροντερό παρόν.

Στην ομιλία του ο Λευτέρης Αυγενάκης τόνισε ότι: «Η Νέα Δημοκρατία είναι η ισχυρότερη πολιτική δύναμη στην Ελλάδα και αποτελεί την μόνη ελπίδα για την ανάταξη της χώρας. Η έξοδος από την κρίση θα έρθει μόνο μέσα από ιδιωτικές επενδύσεις, μέσα από μικρές, μεσαίες και μεγάλες εταιρείες, οι οποίες θα επενδύσουν στο ανθρώπινο δυναμικό τους και θα μπορούν να διεκδικούν θέση στις παγκόσμιες αγορές και όχι μόνο στην εγχώρια αγορά».

Επεσήμανε επίσης ότι: «Η ΝΔ δεσμεύεται να προτάξει ένα διαφορετικό αναπτυξιακό αφήγημα για τη χώρα, το οποίο θα τη βγάλει από την κρίση. Το συνολικό μας σχέδιο έχει στον πυρήνα του την απελευθέρωση της υγιούς επιχειρηματικότητας, μέσα από ένα πλαίσιο μείωσης φορολογικών συντελεστών, επανεξέτασης του μη μισθολογικού κόστους, αλλά και μιας συνολικής απλοποίησης για τον περιορισμό της γραφειοκρατίας. Αυτό σε συνδυασμό με την πολιτική σταθερότητα και μια Κυβέρνηση, η οποία θα είναι φιλική προς τις επενδύσεις, μπορεί πραγματικά να απογειώσει την ελληνική οικονομία».

Το τρικαλινό παρόν στην εκδήλωση έδωσαν ο πρώην Βουλευτής Ηλίας Βλαχογιάννης, ο πολιτευτής Θανάσης Λιούτας και ο Περιφερειακός Σύμβουλος Ντίνος Μπάρδας.

Την εκδήλωση τίμησαν με την παρουσία τους πολλά κομματικά στελέχη όπως, ο Αναπληρωτής Γραμματέας Οργανωτικού Θεσσαλίας και Στερεάς Ελλάδας Στέργιος Χυτούδης, η Πρόεδρος της Περιφερειακής Οργάνωσης Θεσσαλίας Λένα Κοπάνου, ο Περιφερειακός Συντονιστής Οργανωτικού Ανατολικής Μακεδονίας και Θράκης Αντώνης Πασχάλης, ο Υπεύθυνος Οργάνωσης Θεσσαλίας Νίκος Καραγιάννης, ο Τομεάρχης Οργανωτικού της Ν.Ο. Καρδίτσας Δημήτρης Στραφιώτης, ο Πρόεδρος της ΝΟΔΕ Λάρισας Χρήστος Καπετάνος και ο Πρόεδρος της ΝΟΔΕ Μαγνησίας Δημοσθένης Νταόπουλος.

Προηγούμενο άρθρο Κοπή πίτας της Περιφερειακής Εφορείας Προσκόπων Κεντρικής και Δυτικής Θεσσαλίας
Επόμενο άρθρο Κυκλοφοριακές ρυθμίσεις λόγω αγροτικών κινητοποιήσεων