Ικανοποίηση Βλαχογιάννη για την πρόοδο των εργασιών του Ε-65


 Στοπ εργοτάξιο της Κοινοπραξίας που κατασκευάζει το Τμήμα του αυτοκινητόδρομου Ε-65 στη Σαρακίνα, βρέθηκε την Τρίτη 1-6-2010 ο Νομάρχης Τρικάλων κ. Ηλίας Βλαχογιάννης, συνοδευόμενος από τους Δημάρχους Καλαμπάκας και Βασιλικής κ.κ. Μπουτίνα και Ζιάκα, υπηρεσιακούς παράγοντες της Νομαρχιακής Αυτοδιοίκησης και τους εργολάβους. 

Αρχικά έγινε επίσκεψη στο εργοτάξιο και ακολούθως ξενάγηση στον υπό κατασκευή δρόμο, με τοπ Νομάρχη Τρικάλων να εκφράζει την απόλυτη ικανοποίησή του για την πρόοδο των εργασιών.

Σε δηλώσεις του ο Νομάρχης Τρικάλων κ. Ηλίας Βλαχογιάννης ανέφερε:

«Εκφράζουμε την απόλυτη ικανοποίησή μας για την πρόοδο των εργασιών. Το μέτωπο που έχει ανοιχθεί είναι πολύ μεγάλο, οι εργασίες προχωρούν ταχύτατα και σύμφωνα με το χρονοδιάγραμμα.

Εμείς από την πλευρά μας βοηθάμε όσο μπορούμε την Κοινοπραξία, γιατί αυτό το έργο είναι ένα έργο που θα βγάλει τοπ Νομό μας από την υπανάπτυξη και θα δώσει άλλη αναπτυξιακή τροχιά. Και εμείς σα Νομαρχία και οι Δήμοι απ’όπου διέρχεται ο αυτοκινητόδρομος προσπαθούμε να επιλύσουμε τα μικρά και μεγάλα προβλήματα με διάλογο και με πνεύμα καλής συνεργασίας».

Από την πλευρά του ο Δήμαρχος Καλαμπάκας κ. Μπουτίνας τόνισε:

«Θέλω να ευχαριστήσω το Νομάρχη Τρικάλων για την καλή συνεργασία που έχουμε για αυτό το σπουδαίο έργο, αλλά και τους πολίτες της Καλαμπάκας που έχουν αντιληφθεί πόσο σημαντικό έργο είναι και παρά το ότι πολλές ιδιοκτησίες έχουν αλλοιωθεί δεν αντέδρασαν και μάλιστα συνηγορούν προς την κατεύθυνση ολοκλήρωσης του δρόμου».

Ο Δήμαρχος Βασιλικής κ. Ζιάκας τόνισε:

«Περιμένουμε από το Υπουργείο να μας διευθετήσει την διάβαση των Αγίων Θεοδώρων, να μας δοθεί οριστικό χαρτί ότι ο παράπλευρος δρόμος θα πρέπει να είναι οχτώ μέτρα και όχι πέντε και μία διάβαση προς τη Ράξα για τα αγροτικά μηχανήματα».

Προηγούμενο άρθρο Εξηγήσεις ζητά ο Ν. Λέγκας για το Εσπερινό Λύκειο Τρικάλων
Επόμενο άρθρο Ορκωμοσία νέου Υπαλλήλου