Ειδήσεις

Ικανοποίηση ΣΘΕΒ για την παράταση προθεσμίας των επενδυτικών σχεδίων


Ανακοίνωση με την οποία  χαιρετίζει την παράταση προθεσμίας ολοκλήρωσης του 50% των επενδυτικών σχεδίων, που έχουν υπαχθεί στις διατάξεις του ν. 3908/2011 εκφράζει ο πρόεδρος του ΣΘΕΒ κ. Αχιλλέας Νταβέλης.

Σε συνέχεια του Δελτίο τύπου του Υπουργείου Οικονομίας και Ανάπτυξης, ο ΣΘΕΒ απευθύνει την ικανοποίησή του στο Υπουργείο για την παράταση προθεσμίας ολοκλήρωσης του 50% των επενδυτικών σχεδίων έως 31/12/2017, που έχουν υπαχθεί στις διατάξεις του ν. 3908/2011 και η οποία έληγε στις 30/06/2017.

Ο Σύνδεσμος αναγνωρίζει τις σοβαρές προσπάθειες που καταβάλλονται από το Υπουργείο και τις αρμόδιες Υπηρεσίες για την επίλυση των προβλημάτων των επιχειρήσεων για την επιτυχή ολοκλήρωση των παλιών επενδυτικών σχεδίων του αναπτυξιακού νόμου και χαιρετίζει κάθε επιτυχία προς αυτή την κατεύθυνση.

Ευελπιστούμε πως το αρμόδιο Υπουργείο θα ανταποκριθεί και στα υπόλοιπα αιτήματα – προτάσεις  ΣΘΕΒ  δίνοντας ακόμη περισσότερη έμφαση στην αξιοποίηση του αναπτυξιακού σχεδιασμού που τόσο ανάγκη έχει η χώρα από επενδύσεις, χωρίς να γυρίζουμε πίσω στις παθογένειες του παρελθόντος.

Προηγούμενο άρθρο Οι Θεσσαλοί τοματοπαραγωγοί στο Υπουργείο Οικονομικών
Επόμενο άρθρο Στο Γράμμο ανέβηκε ο Σύλλογος Πεζοπορίας-Ορειβασίας Τρικάλων