Ικανοποίηση αλλά και προβληματισμός από Φώτα και Ασημακόπουλο


Την ικανοποίηση της εξέφρασε η αρχηγός της γυναικείας ομάδας του ΣΠΑΚ Γιάννα Φώτα, γιατί η ομάδα πέτυχε τον πρώτο της στόχο,  που ήταν να προκριθεί στον όμιλο των «8» εκεί  όπου θα διεκδικήσει την άνοδο στην Α2,  παράλληλα τόνισε ότι απ εδώ και πέρα ξεκινούν τα δύσκολα και θα χρειαστεί δουλειά  και μεγαλύτερη προσπάθεια.

Από την πλευρά του  ο κ. Ασημακόπουλος προβληματίστηκε για άλλη μια φορά με τις απουσίες των αθλητριών τουλάχιστον μέχρι τα μέσα Φεβρουαρίου, αλλά υπογράμμισε, ότι το γεγονός αυτό θα μας θυμώσει και θα προσπαθήσουμε να καλύψουμε το χαμένο έδαφος μέσα σε δύο εβδομάδες/

Αναλυτικά:

Γιάννα Φώτα: «Στην ομάδα μας υπάρχει διάχυτο το αίσθημα της ικανοποίησης, γιατί ουσιαστικά πετύχαμε τον πρώτο μας στόχο. Δεν πρέπει να ξεχνάμε ότι υπάρχει η αγωνιστική του Σαββάτου με την ΑΕΛ, άλλα όπως ξέρουμε όλοι έχουμε προκριθεί στις «8» ομάδες, που θα διεκδικήσουν μια θέση στην Α2. Οι στόχοι τώρα μπαίνουν ξανά από την αρχή, αφού ξεκινάμε μια καινούργια προσπάθεια, προετοιμαζόμαστε για ένα πιθανώς καλύτερο επίπεδο αγώνων και διαφορετικές ομάδες απ αυτές που συναντήσαμε και σίγουρα χρειάζεται για να κρατήσουμε το καλό επίπεδο που έχουμε μέχρι τώρα προπονήσεις και πολύ δουλειά. Κακά τα ψέματα δεν είναι εύκολη η προσπάθεια αυτή. Και αυτό γιατί έχουμε προβλήματα κυρίως απουσιών με τις αθλήτριες οι οποίες έχουν υποχρεώσεις στις σχολές τους. Για μένα πάντως είναι ενθαρρυντικό που μέσα από τόσες αντιξοότητες πετύχαμε τον πρώτο μας στόχο.

Υπάρχει πολύ καλή διάθεση και όρεξη για δουλειά και πιστεύω ότι είναι και ουσιαστικά συστατικά για την επιτυχία μας. Το καλό  είναι ότι έχουμε ρεπό το μεθεπόμενο Σαββατοκύριακο και της επερχόμενης διακοπής μέχρι νεοτέρας για τη δεύτερη φάση. Έτσι λοιπόν μένει αρκετός χρόνος για πολύ δουλειά και προσπάθεια βελτίωσης»

Τάσος Ασημακόπουλος: «Όπως γνωρίζεται έχουμε ακόμη μια αγωνιστική υποχρέωση το Σάββατο με την ομάδα της ΑΕΛ στη Λάρισα, που ανεξαρτήτως αποτελέσματος εμείς έχουμε προκριθεί. Στη συνέχεια έχουμε ένα καινό διάστημα που υπολογίζω θα είναι ένας μήνας από την τελευταία αγωνιστική και αυτό είναι και καλό και κακό.

Κακό θα είναι γιατί δεν θα μπορέσουμε στο διάστημα αυτό να δώσουμε παιχνίδια τουλάχιστον μέχρι τις 20  Φεβρουαρίου, λόγω των υποχρεώσεων των φοιτητριών στην εξεταστική περίοδο.

Καλό θα είναι γιατί θα θυμώσουμε γι αυτό το γεγονός και θα προσπαθήσουμε μέσα σε δυο εβδομάδες να δημιουργήσουμε την ομάδα εκείνη η οποία θα διεκδικήσει την πρώτη θέση. Οι ικανότητες υπάρχουν εκ μέρους των αθλητριών το θέμα είναι εάν θα προλάβουμε. Και αν τα πρώτα αποτελέσματα της δεύτερης φάσης είναι θετικά τότε η ομάδα θα πάρει αυτή τη δυναμική, που είχε και πριν συμβούν αυτές οι διακοπές των Χριστουγέννων και της εξεταστικής περιόδου. Για μένα προσωπικά ισχύει αυτό που έλεγαν οι ιησουίτες καλόγεροι «προσευχή και εργασία». Ας ελπίσουμε ότι θα πάνε τα πράγματα κατ ευχή. Το Σάββατο θα έχουμε μια απουσία αυτή της Μπουτίνας, η οποία λόγω διαβάσματος δεν θα έλθει στη Λάρισα, όπως δεν ήλθε η Ρόζη στα Τρίκαλα».

Προηγούμενο άρθρο Ν. Λέγκας: Να γιατί η υποτιθέμενη αναδιοργάνωση των Δ.Ο.Υ. γίνεται χωρίς σχέδιο και με παρεμβάσεις που προκαλούν
Επόμενο άρθρο Ξεκινά στα ΚΕΠ από την 1η Φεβρουαρίου και θα έχει διάρκεια μέχρι 16 Μαρτίου και είναι υποχρεωτική για κάθε δικαιούχο επιδόματος