ΘΕΡΜΕΣ ΕΥΧΑΡΙΣΤΙΕΣ ΤΟΥ ΔΗΜΑΡΧΟΥ ΤΡΙΚΚΑΙΩΝ ΠΡΟΣ ΤΟ ΝΟΜΑΡΧΗ ΤΡΙΚΑΛΩΝ ΓΙΑ ΤΗΝ ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΗ ΕΝΙΣΧΥΣΗ ΤΗΣ ΝΟΜΑΡΧΙΑΣ ΣΕ ΕΡΓΑ ΤΟΥ ΔΗΜΟΥ


 Στο Νομαρχιακό Κατάστημα Τρικάλων βρέθηκε το πρωί της Παρασκευής 24-09-2010 ο Δήμαρχος Τρικκαίων κ. Μιχάλης Ταμήλος και ο οποίος είχε συνάντηση με το Νομάρχη Τρικάλων κ. Ηλία Βλαχογιάννη.

Αρχικά ο κ. Ταμήλος ευχαρίστησε θερμά το Νομάρχη Τρικάλων για οικονομική ενίσχυση της Νομαρχίας σε έργα του Δήμου, όπως επιχορήγηση σχολικών κτιρίων 200.000 ευρώ το έτος 2010, επιχορήγηση για αθλητικά έργα 100.000 ευρώ και αρκετές άλλες οικονομικές ενισχύσεις που βοήθησαν σημαντικά να καλυφθούν οι ανάγκες της πόλης.

 Ακολούθως οι δύο τοπικοί άρχοντες συζήτησαν για τον Περιφερειακό Δακτύλιο της πόλης, ένα έργο που έχει μείνει στάσιμο εδώ και πολύ καιρό. Ο κ. Ταμήλος πρότεινε να υπάρξει μια από κοινού με τη Νομαρχία διαμαρτυρία προς την Περιφέρεια Θεσσαλίας και το Υπουργείο προκειμένου να εξασφαλιστούν περίπου 600.000 ευρώ προκειμένου να ολοκληρωθεί τουλάχιστον το Τμήμα από Μύλο Τσαγκάδα μέχρι τους Αγίους Αποστόλους.

Το τρίτο θέμα που συζητήθηκε ήταν ο θεσμός των Τσιτσανείων. Στις σκέψεις υπάρχει να γίνει μία προγραμματική σύμβαση μεταξύ Νομαρχίας και Δήμου προκειμένου ο Δήμος Τρικκαίων να μπορεί να διοργανώνει εκδηλώσεις για τα Τσιτσάνεια μιας και με την κατάργηση της Νομαρχίας δεν θα υπάρχει άλλος φορέας που να πραγματοποιήσει το θεσμό.

Προηγούμενο άρθρο 19 Προσλήψεις στη Νομαρχία μέσω Ασεπ
Επόμενο άρθρο Υποψηφιότητα του Δήμου Τρικκαίων στον οργανισμό ICF