Ειδήσεις

Η χριστουγεννιάτικη γιορτή στο Δ ΚΑΠΗ Δήμου Τρικκαίων


Μια όμορφη χριστουγεννιάτικη γιορτή πραγματοποιήθηκε στο Δ παράρτημα ΚΑΠΗ του Δήμου Τρικκαίων την Πέμπτη 21/12/2023. Η Δ΄ τάξη του 27ου  Δημοτικού Σχολείου με την συνοδεία των δασκάλων μας είπε χριστουγεννιάτικα τραγούδια. Απαγγέλθηκαν ποιήματα από μέλη του ΚΑΠΗ, ενώ το χορευτικό του ΚΑΠΗ τραγούδησε και χόρεψε χριστουγεννιάτικα τραγούδια.

Ο Άγιος Βασίλης πρόσφερε μικρά δώρα στα παιδιά, ενώ η παρουσία ξωτικών από τον Μύλο των Ξωτικών που μοίραζαν γλυκίσματα και η παρουσία πολλών μελών του ΚΑΠΗ, συνέθεσαν μια χαρούμενη χριστουγεννιάτικη ατμόσφαιρα.

Τον κόσμο καλωσόρισε η κοινωνική λειτουργός κ. Παναγιώτα Σιώτα. Παραβρέθηκε η νέα αντιδήμαρχος Κοινωνικής Μέριμνας Δήμητρα Νάτσινα, η οποία ευχήθηκε σε όλους και σε όλες για τις γιορτινές ημέρες και το νέο έτος. Από την συντονιστική επιτροπή μίλησε η κ. Αρετή Νάκα, η οποία ευχαρίστησε το προσωπικό του «Βοήθεια στο σπίτι», το οποίο συνέβαλε στην επιτυχία της εκδήλωσης.
Τη χορευτική επιμέλεια την είχε ο χοροδιδάσκαλος κ. Θανάσης Παπαγεωργίου. Παραβρέθηκαν επίσης ο π.  Άνθιμος της ενορίας του Αγίου Κοσμά του Αιτωλού και οι π. αντιδήμαρχοι κ. Σπανός και Δεληλίγκας.

Από το γραφείο Τύπου

Προηγούμενο άρθρο Εκλέγει Προεδρείο και Επιτροπή το Περιφερειακό Συμβούλιο Θεσσαλίας
Επόμενο άρθρο Ορκωμοσία συμβούλων στον Δήμο Τρικκαίων