Ειδήσεις

Η Π.ΟΜ.Α.μεΑ. Θεσσαλίας για το μνημόνιο συνεργασίας με την Περιφέρεια


Κατά την συνεδρίαση του Περιφερειακού Συμβουλίου που διενεργήθηκε στο Βόλο την Τρίτη 30 Μαΐου 2017, εγκρίθηκε  το μνημόνιο συνεργασίας μεταξύ Περιφέρειας Θεσσαλίας, Δήμου Λαρισαίων και Περιφερειακής Ομοσπονδίας Ατόμων με Αναπηρία Θεσσαλίας.

Με αυτό το τρόπο, αναγνωρίζεται και από πλευράς Περιφέρειας Θεσσαλίας, η ανάγκη  για συγκροτημένο σχεδιασμό και δράση για την αντιμετώπιση των ζητημάτων που αφορούν  τα άτομα με αναπηρία  και τις οικογένειές τους, καθώς και η ανάγκη για τη συγκρότηση «συμμαχιών» και συνεργασιών,  προς την κατεύθυνση της δημιουργίας ενός περιβάλλοντος χωρίς διακρίσεις και εμπόδια.

Η Περιφερειακή Ομοσπονδία Ατόμων με Αναπηρία Θεσσαλίας, αναμένει την από κοινού υπογραφή του εν λόγω μνημονίου από τον Περιφερειάρχη Θεσσαλίας κ. Κων/νο Αγοραστό, τον Δήμαρχο Λαρισαίων κ. Απόστολο Καλογιάννη και τον πρόεδρο της Π.ΟΜ.Α.μεΑ. Θεσσαλίας κ. Ράλλη Τσιουλάκη, η οποία θα σηματοδοτήσει την συνεργασία και τον από κοινού σχεδιασμό των τριών Φορέων σε ζητήματα που αφορούν την αναπηρία και θα αποτελέσει το σημείο αναφοράς, για τη δημιουργία ανάλογων στρατηγικών συνεργασιών μεταξύ της Τοπικής Αυτοδιοίκησης και του αναπηρικού κινήματος, σε τοπικό και περιφερειακό επίπεδο για τη Θεσσαλία και όχι μόνο.-

 

Μετά τιμής,

 

Ο Πρόεδρος

 

 

Ράλλης Τσιουλάκης

 

 

Προηγούμενο άρθρο Εκδήλωση για τη σταδιακή Κατάργηση της Πλαστικής Σακούλας
Επόμενο άρθρο Στην Ένωση των Ευρωπαϊκών Περιφερειών με Προϊόντα Ονομασίας Προέλευσης η Θεσσαλία