Ειδήσεις

Η Περιφέρεια Θεσσαλίας τίμησε την ομάδα του Τυφώνα που καθάρισε τις ακτές της Μαγνησίας


Σε ειδική  εκδήλωση μπροστά από το Λιμεναρχείο του Βόλου  η Περιφέρεια Θεσσαλίας τίμησε  σήμερα  το Κοινωφελές Ίδρυμα  Αθανάσιος Κ.  Λασκαρίδης  για την εξάμηνη δράση  του σκάφους   “TyphoonProject”.

H ομάδα του «ΤΥΦΩΝΑ”για έξι μήνες πραγματοποίησε επιχειρήσεις για τον καθαρισμό των ακτών της Μαγνησίαςπου είχαν επιβαρυνθεί σημαντικά μετά τις πλημμύρες.

Η εκδήλωση για την απόδοση τιμής  έγινε παρουσία του Περιφερειάρχη Θεσσαλίας  κ. Δημήτρη Κουρέτα  ο οποίος ευχαρίστησε  τα μέλη του πληρώματος  και εξήρε  το σημαντικό τους έργο στην απορρύπανση και αποκατάσταση  των ακτών  της περιοχής.

Το  ίδρυμα  εκπροσώπησε  η  πρόεδρος κ.ΕύηΛαζού -Λασκαρίδη .

Παρόντες στην εκδήλωση  ήταν  επίσης ο Μητροπολίτης Δημητριάδος και Αλμυρού κ.κ. Ιγνάτιος, η Υφυπουργός Παιδείας Θρησκευμάτων & Αθλητισμού  Ζέτα Μακρή, οΒουλευτής  Χρήστος Μπουκώρος,η ΑντιπεριφερειάρχηςΜαγνησίας&ΣποράδωνΆννα-Μαρία Παπαδημητρίου ,οι Δήμαρχοι  Βόλου,  Αλμυρού και Ζαγοράς-Μουρεσίου   Αχιλλέας Μπέος, Δ.Εσερίδης , Κωνσταντίνος Καραγεωργίου,  ο Πρύτανης του  Πανεπιστημίου Θεσσαλίας Χαράλαμπος Μπιλλίνης, ο Αρχιπλοίαρχος Δημήτρης Τσίκλος και ο Ταξίαρχος Χρήστος Σπανίδης. Παρόντες επίσης  ο Αστυνομικός Διευθυντής Μαγνησίας Γεώργιος Ντιζέςκαι ο Διευθύνων Σύμβουλος του ΟΛΒ Σωκράτης Αναγνώστου.

 

 

 

Προηγούμενο άρθρο Ξεκινά η έκδοση Δελτίων Μετακίνησης Α.μεΑ. για το έτος 2024 από τις Περιφερειακές Ενότητες
Επόμενο άρθρο Παράταση της προθεσμίας καταβολής της Ειδικής Ασφαλιστικής Εισφοράς