Η νεραϊδούπολη μετακόμισε στα Τρίκαλα!


Η νεραΐδούπολη, με όλα τα ξωτικά και άλλα όντα του παραμυθένιου κόσμου της, άφησε για λίγο τα σύννεφα ταυ δικού της ουρανού και αποφάσισε να «μετακομίσει» για έναν μήνα στην πόλη των Τρικάλων.

Την πόλη του ποταμού… εξάλλου, τον μύθο τους τα ξωτικά και οι νεράιδες, εκεί τον έχουν «πλέξει», αιώνες τώρα… δίπλα στο νερό που κυλά και εξαγνίζει τα «κακά», και γύρω τις φτερωτές των μύλων που γυρνούν και «κλώθουν» λόγια και ευχές… με την ελπίδα να βγουν αληθινές.

Η νεραϊδούπολη είναι εδώ! Κλείστε τα μάτια και τολμήστε να αφεθείτε να ζήσετε, έστω για λίγα, το παραμύθι που προσφέρει. Το όραμα και το όνειρο εξάλλου είναι πάντα δωρεάν. Το μόνο ίσως που θέλουν, είναι ανοιχτή καρδιά, Πίστη και Ελπίδα… ότι τα Ανέφικτα, μπορούν να γίνουν Εφικτά!

Και όταν τα φώτα πια θα έχουν σβήσει και εμείς θα έχουμε σταθεί αντάξιοι οικοδεσπότες μιας μεγάλης γιορτής που πρώτη φορά γίνεται στη μικρή μας πόλη, τότε θα έρθει και η ώρα για τα “καλά” και τα “κακά” που έφεραν μαζί τους τα ξωτικά!

Ο «Μύλος των Ξωτικών», άνοιξε επίσημα τις πύλες του, χθες το απόγευμα, με τη Δημοτική Φιλαρμονική να παιανίζει Χριστουγεννιάτικα τραγούδια, τα παιδιά όλου του κόσμου να χαμογελούν και τρανουδούν, τις «μασκότ» της γιορτής να πρωτογνωρίζονται με το κοινό της και τον ολιγόλεπτο εναρκτήριο λόγο του Δημάρχου Τρικκαίων κ. Χρήστου Λάππα, με παρόντες άτομα της πολικής ηγεσίας του τόπου, μα πάνω από όλα, παρόντες χιλιάδες δημότες αλλά και εκατοντάδες κόσμο από κάθε γωνιά της Θεσσαλίας και όχι μόνο.

«Ας αφήσουμε την μιζέρια, ίσως να έγιναν λάθη και παραλήψεις όλα όμως να ξέρετε, έγιναν για εσάς τα μικρά και μεγάλα παιδιά» επισήμανε ο Δήμαρχος και η γιορτή ξεκίνησε στα Τρίκαλα, με τις ευχές όλων τα Όνειρα να πάρουν Σάρκα και Οστά!

Καλώς ήλθες χαρά στην πόλη μας, ας φωνάξουμε δυνατά από καρδιάς! Και στην χαρά τούτη, να το ξέρουμε, κρινόμαστε όλοι… όπως κρίνονται πάντα οι Άνθρωποι… στην χαρά και ποτέ στην λύπη.

Προηγούμενο άρθρο Οι αρτοποιοί κάνουν Χριστουγεννιάτικο ρεκόρ!
Επόμενο άρθρο Σήμερα η καταβολή των οικογενειακών επιδομάτων του ΟΓΑ