Ειδήσεις

Η Λαϊκή Συσπείρωση για τον προγραμματισμό προσλήψεων για το 2024


Η Λαϊκή Συσπείρωση, καταγγέλλει την περιφερειακή αρχή Θεσσαλίας, για την απαράδεκτη πρακτική της να καλέσει σήμερα Δευτέρα 21/8/23, σε κατεπείγουσα και δια περιφοράς συνεδρίαση το Περιφερειακό Συμβούλιο, για να αποφασίσει δια τηλεφώνου ή με email, τον προγραμματισμό-αίτηση προς την κυβέρνηση μόλις 32 προσλήψεων για το 2024, όταν και η ίδια παραδέχεται ότι στις περισσότερες υπηρεσίες υπάρχει μεγάλη υποστελέχωση.

Καμία ουσιαστική δικαιολογία δεν έχει η περιφερειακή αρχή Θεσσαλίας, για να χρησιμοποιεί τέτοιες απαράδεκτες πρακτικές και μάλιστα κατ’ επανάληψη τα τελευταία χρόνια.

Η πρακτική της αυτή, δείχνει ότι δεν θέλει να γίνεται συζήτηση για τόσο σοβαρά θέματα, αλλά και την στοίχισή της με την αντιλαϊκή πολιτική της κυβέρνησης, που δεν επιτρέπει την πραγματοποίηση προσλήψεων μόνιμου προσωπικού με βάση τις μεγάλες ανάγκες, αλλά με το σταγονόμετρο, προωθώντας την προσωρινή απασχόληση με συμβάσεις ορισμένου χρόνου και συμβάσεις έργου.

Η Λαική Συσπείρωση δεν θα νομιμοποιήσει αυτήν την απαράδεκτη τακτική της περιφερειακής αρχής Θεσσαλίας και ΑΠΕΧΕΙ από την κατεπείγουσα και δια περιφοράς συνεδρίαση του Περιφερειακού Συμβουλίου Θεσσαλίας στις 21/8/23.

Θεωρούμε ότι πρέπει να αναβληθεί η δια περιφοράς συνεδρίαση και η περιφερειακή αρχή να φέρει στην τακτική συνεδρίαση του Περιφερειακού Συμβουλίου, το θέμα για συζήτηση.

 

 

Προηγούμενο άρθρο Συνέχιση των Δομών πρόληψης και αντιμετώπισηςτων εξαρτήσεων μέχρι το τέλος του 2024
Επόμενο άρθρο Ελ. Τζανακούλη: Κακοστημένο το παιχνίδι μεταξύ Κουρέτα – Αγοραστού