Ειδήσεις

Η κοπή πίτας των δημοτικών υπαλλήλων του Δήμου Πύλης


Μέσα  σε ένα ζεστό κλίμα  όπως αρμόζει στον χώρο της Τοπικής Αυτοδιοίκησης  έγινε η κοπή της πίτας των δημοτικών Υπαλλήλων του Δήμου Πύλης, την Παρασκευή 10 /3 στην αίθουσα του Δημοτικού Συμβουλίου Πύλης όπου οι εργαζόμενοι του παραπάνω Δήμου κατέκλυσαν τον χώρο της αίθουσας.

Η εκδήλωση άρχισε με ομιλία του νέου Προέδρου του Δ.Σ. Πύλης κ. Χρήστου Νάκου  ο οποίος καλωσόρισε τους Υπαλλήλους  ως νέος Πρόεδρος , τονίζοντας  αν και ετεροχρονισμένα  κόβουμε σήμερα την πρωτοχρονιάτικη πίτα θέλω να δώσετε τον καλλίτερο εαυτό  σας  για να πετύχει ο Δήμος Πύλης.

Αμέσως τον λόγο πήρε ο αρμόδιος Αντιδήμαρχος Οικονομικών κ. Ευάγγελος Αλέκος ευχόμενος και αυτός με την σειρά του Χρόνια Πολλά σε όλους,  επισημαίνοντας ότι όλοι πρέπει να προσπαθήσουμε  για την καλλίτερη εξυπηρέτηση του πολίτη  και την καλλίτερη λειτουργία του Δήμου μας.

Στην συνέχει τον λόγο πήρε ο Δήμαρχος Πύλης Κων/νος Μαράβας ο οποίος  καλωσόρισε τους εργαζόμενους, και τους ευχήθηκε Χρόνια Πολλά  το νέο έτος να είναι έτος Ειρήνης Αγάπης.

Είναι αλήθεια τόνισε ο κ. Μαράβας ότι ζούμε σε εποχή κρίσης και αβεβαιότητας, εσείς είστε σχετικά καλά γιατί έχετε την δουλειά σας, πράγματα που πρέπει να λύσει η Κεντρική Εξουσία.

Η δουλειά μας στην Τοπική Αυτοδιοίκηση είναι η καθημερινότητα του δημότη και εμείς πρέπει να είμαστε δίπλα του. Θέλω να έχετε στο μυαλό σας ότι ο πολίτης είναι αυτός που μας πληρώνει και μας επιλέγει, άρα πρέπει να τον αντιμετωπίζουμε με ευγένεια και με υπομονή  να αφουγκραζόμαστε τα προβλήματα του και τις αγωνίες του.

Σας υπολογίζω όλους και εγώ και οι συνεργάτες μου μονίμους και συμβασιούχους.

Τέλος τελειώνοντας ο κ. Δήμαρχος τόνισε ότι σας εμπιστευόμαστε και σας υπολογίζουμε όλους.

Τοποθέτηση έκαναν και οι διευθυντές κ. Παναγιώτης Τσαχρήστος και ο κ. Στέφανος Παιδής.

Οι τυχεροί που πέτυχαν το φλουρί κέρδισαν τρείς άδειες τριών ημερών και ένα Τάμπλεττ.

Υπήρχε και πλούσιος μπουφές.

Παρόντες ήταν όλοι οι Αντιδήμαρχοι και αρκετοί δημοτικού σύμβουλοι και Πρόεδροι των Δημοτικών Επιχειρήσεων.

Προηγούμενο άρθρο Με επιτυχία ο 11ος Μαθητικός Διαγωνισμός στα Τρίκαλα
Επόμενο άρθρο ΠΑΣΕΒΕ Τρικάλων: Αντιστεκόμαστε στη φοροληστεία