Ειδήσεις

Η κοπή πίτας του Κ.Α.Π.Η. Πύλης


Πραγματοποιήθηκε χθες Κυριακή το πρωί η κοπή της Βασιλόπιτας  στην αίθουσα του Κ.Α.Π.Η. Πύλης παρουσία αρκετών Ηλικιωμένων, που τίμησαν με την παρουσία τους την εκδήλωση.

Την πίτα ευλόγησε ο Πρωτοπρεσβύτερος Πατέρας Δημήτριος Κατσαρός, συνεπικουρούμενος από τον Πρεσβύτερο Πατέρα Πέτρο Καραχάλιο.

Σύντομη ομιλία έκανε ο Πατέρας Δημήτριος Κατσαρός που εκθείασε τους παρευρισκόμενους Ανθρώπους της Τρίτης Ηλικίας της Πύλης και της Νέας Πύλης, τονίζοντας την μεγάλη προσφορά στην Ζωή τους στις οικογένειες τους και γενικότερα, ακόμα και σήμερα με την λίγη παρουσία μου στην Ενορία της Πύλης βλέπω ότι συμμετέχετε σε όλες τις κοινωνικές  εκδηλώσεις στην Πύλη.

Τελειώνοντας ο Πατέρας Δημήτριος ανέφερε ότι εσείς αποτελείται φωτεινό παράδειγμα προς  όλους μας και πρέπει  να διδασκόμαστε  εμείς οι νεότεροι από αυτό.

Χαιρετισμό έκανε και ο Πρόεδρος του Ο.Κ.Π.Α.Δ. Δήμου Πύλης και Πρόεδρος των Κ.Α.Π.Η. Δήμου Πύλης, που καλωσόρισε  τους Ανθρώπους της Τρίτης Ηλικίας τους ευχήθηκε Χρόνια Πολλά μεταφέροντας συγχρόνως και τους χαιρετισμούς και ευχές ου Δημάρχου Κων/νου Μαράβα, τονίζοντας ότι ο Δήμος προσπαθεί να στηρίξει όλα τα Κ.ΆΠ.Η. του Δήμου με τις πενιχρές οικονομικές δυνατότητες του.

Προηγούμενο άρθρο Δήλωση του Περιφερειάρχη Θεσσαλίας από το μπλόκο της Νίκαιας
Επόμενο άρθρο Έτοιμος ο Δ. Τρικκαίων για τις αιτήσεις των δημοτών που επιθυμούν να ενταχθούν στο ΚΕΑ