Η Καλαμπάκα ο αγαπημένος προορισμός του Σάντος


Mόνο τυχαία δεν ήταν η απάντηση του Πορτογάλου προπονητή της Εθνικής Ελλάδος Φερνάντο Σάντος σε ερώτηση Άγγλου δημοσιογράφου για την Ελλάδα.

Ήταν μια ερώτηση που περίμενε καιρό ο Σάντος, σύμφωνα με τον μεταφραστή – συνεργάτη του, για να δώσει αυτή την απάντηση, την οποία ολοκλήρωσε λέγοντας «δεν δεχόμαστε μαθήματα από κανέναν», επιβεβαιώνοντας αυτό που είχε πει πριν το Euro ότι «δεν είναι κανείς περισσότερο Έλληνας από μένα!».

Ο Σάντος έχει φροντίσει, όλα αυτά τα χρόνια που δουλεύει στην Ελλάδα, να γνωρίσει την ιστορία την χώρας μας. Έχει επισκεφθεί αρκετά μνημεία, ενώ ο αγαπημένος του προορισμός είναι τα Μετέωρα, που επισκέπτεται συχνά μαζί με την σύζυγό του.

Μάλιστα, έχει κάνει αρκετούς φίλους στην Καλαμπάκα, μια πόλη που λατρεύει, ενώ του αρέσει να πηγαίνει σε ταβέρνες στο Καστράκι. Χαρακτηριστική είναι η φωτογραφία του kalampakacity.gr, στην οποία φαίνεται σε μια από τις ταβέρνες αυτές με έναν καλό του φίλο και άνθρωπο του ποδοσφαίρου, τον αντιπρόεδρο του Εθνικού Βράχου Καστρακίου Παύλο Καρακώστα.

zougla.gr

Προηγούμενο άρθρο Αντάμωμα Αργιθεατών
Επόμενο άρθρο Δεν κόβεται η κυκλοφορία από την Εγνατία μέχρι την Παναγιά