Ειδήσεις

Η διπλ. πολιτικός μηχανικός Στυλιανή (Στέλλα) Γκουλιοπούλου υποψήφια περιφερειακή σύμβουλος στην Π.Ε. Τρικάλων με τον Κώστα Αγοραστό


Την διπλωματούχο πολιτικό μηχανικό Στυλιανή (Στέλλα) Γκουλιοπούλου που κατέρχεται υποψήφια περιφερειακή σύμβουλος στην Π.Ε. Τρικάλων στις αυτοδιοικητικές εκλογές του Οκτωβρίου, καλωσόρισε ο Περιφερειάρχης Θεσσαλίας Κώστας Αγοραστός στον συνδυασμό «Συμμαχία υπέρ των πολιτών» που έχει σταθερά στο επίκεντρο τον άνθρωπο και  αγωνίζεται με έργα, δράσεις, πρωτοβουλίες για μια Περιφέρεια χωρίς διακρίσεις και αποκλεισμούς.

Η Στέλλα Γκουλιοπούλου γεννήθηκε στα Τρίκαλα το 1970, αποφοίτησε από το Λύκειο Βαλτινού το 1988 και εισήχθηκε στο Τμήμα Πολιτικών Μηχανικών στην Πολυτεχνική Σχολή του Δημοκρίτειου Πανεπιστημίου Θράκης. Τον Ιούλιο του 1993 πήρε το δίπλωμα της ως Διπλωματούχος Πολιτικός Μηχανικός και δραστηριοποιείται στα Τρίκαλα ως ελεύθερη επαγγελματίας. Είναι ενεργή εργολήπτρια Δημοσίων και Ιδιωτικών έργων, ελέγκτρια δόμησης, ενεργειακή  επιθεωρήτρια, ελέγκτρια προσβασιμότητας και πιστοποιημένη εκτιμήτρια στο Υπουργείο Οικονομικών.

Είναι παντρεμένη με τον Κυριάκο Στέργιο, πρόεδρο της Τ.Κ. Φωτάδας και μητέρα δύο παιδιών. Ιδρυτικό μέλος της Ένωσης Καραγκούνηδων νομού Τρικάλων και νυν μέλος του Διοικητικού συμβουλίου (ταμίας). Από τα  ιδρυτικά μέλη του Πολιτιστικού Συλλόγου Φωτάδας, διετέλεσε επί σειρά ετών Πρόεδρος του Συλλόγου και  σήμερα είναι υπεύθυνη Δημοσίων Σχέσεων. Το 1998 παρακολούθησε το πρόγραμμα κατάρτισης και απόκτησης επαγγελματικής εμπειρίας  αποφοίτων ΑΕΙ και ΤΕΙ σε θέματα τοπικής ανάπτυξης και τοπικής αυτοδιοίκησης.

Προηγούμενο άρθρο Έρχεται νέο καυτό διήμερο με 44άρια
Επόμενο άρθρο Τακτοποίηση για ιδιοκτησίες και χωρικές αρμοδιότητες σε 5 ενότητες του Δήμου Τρικκαίων